Mit gondolsz eeről?
Figyelt kérdés
hívő keresztények szerint, aki megtér , elfogadja hogy bűnös ember és szüksege van Isten kegyelmére amit egyszülött fiában az Úr Jézusban kínál, annak örök élete van aki megbánja bűneit, és Jézus , biblia Isten parancsai szerint él... rokonom is megtért és mondta ő hiszi és tudja hogyha a TESTE meghal, az utolsó napon feltámad és örök élete lesz de aki nemtér meg pokolba jut örök halálba. meg valami elragadtatásról beszélt nekem hogy az utolsó napokban vagyunk térjek meg mert az Úr Jézus elviszi hamarosan az övéit aki meg ittmarad elpusztul...... nemtudom honnan veszi ezeket hisz aztse tudjuk ki az aki felettünk van2023. ápr. 27. 20:58
1/2 anonim válasza:
Hát mi, keresztények abban hiszünk, hogy van halál után élet a mennyben. De: Itt van az a de, ami nem mindenkinek tettszik. Mert az hogy életed végén megbánod a bűneidet, de semmiféle keresztény dologgal nem foglalkoztál, nem valami hát na érted, és nem elég hogy csak megbánjuk. Ha meghalunk tisztítótűzbe megyünk, ahol azokért a bűnökért felelünk, amiket egész életünkben elkövettünk. én ezt vallom, mert keresztény vagyok, és hiszek benne 100 százalékig, egyébként ez teljesen hit kérdése, aki nem hisz Istenben az nem hiszi el, és fordítva
2/2 anonim válasza:
(1
hagyd, ezt megkérdezte már vagy százszor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!