Mit keres egy ortodox zsidó a Tescoban? Nem úgy van, hogy a Tesco nem kóser?
Figyelt kérdés
A ciginek miért nem kell kósernek lennie? Hiszen tűdőbe szívja.2023. ápr. 18. 11:49
11/36 anonim válasza:
Tesco zsidó cég.
Thomas Edward Stockwell-COhen
12/36 anonim válasza:
11 Mindig tanul az ember valamit:D
Kösz, sosem tudtam..valahogy nem fókuszáltam rá, de most hogy mondod, minden világos.
Főleg ha az alapokra gondol az ember, ami később gyümölcsözött:)
Tényleg köszi:)
13/36 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam lengyel volt az ember
2023. ápr. 18. 15:55
16/36 A kérdező kommentje:
De tényleg micsoda csalódás sorozat. Tescoról mindenki azt hiszi brit alapítású cég, erre kiderül nem is rendes brit mert zsidó brit, erre kiderül nem is rendes zsidó brit, mert lengyel zsidó brit. És csodálkoznak amikor mindent megkérdőjelezek valóban úgy van-e.
2023. ápr. 18. 16:04
17/36 anonim válasza:
Hát, ezen példa alapján legalább mindent (is) érdemes megkérdőjelezni.
Spirituális ébredés szintű.
18/36 anonim válasza:
16 Nekem áldás, és nem csalódás ez az információ. Ez a tény. Mert az egész életem alapját meghatározta.Ez a név. Nem magánéletben, hanem másképpen.
19/36 anonim válasza:
Inkább máshol veszek silány xarokat :))
20/36 A kérdező kommentje:
Hogyan határozta meg az egész életed alapját a Tesco?
2023. ápr. 18. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!