Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki lehet apáca?

Ki lehet apáca?

Figyelt kérdés

engedelmesség

tisztaság

szegénység

Tudom az alappilléreket.

Istennek szeretném adni az életem.

Mit tegyek, hogyan írjak olyan levelet, ami azt a benyomást kelti, hogy alkalmas is vagyok rá?

2023. ápr. 12. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem aki nem ismeri a szexet meg érintetlen is marad. Aki gyermeki tudna maradni.

De szerintem ilyen nincs de ilyeneknek való.

Nem a "romlottaknak".

2023. ápr. 12. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elindulsz a legközelebbi kolostorba, és meginterjúvolod ott az apácákat. Teljesen biztos vagyok benne, hogy válaszolni fognak.
2023. ápr. 12. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Majd Isten megfogja mutatni Neked (természetesen ha kéred, és befogadod őt), hogy mire akar elhívni téged. Ne te akard megmondani neki, hogy mi akarsz lenni.
2023. ápr. 12. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Orbán még talán
2023. ápr. 12. 21:11
 5/11 A kérdező kommentje:
🦊👣 Nyomra vezető válaszok! 😘
2023. ápr. 12. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Keressél inkább egy aranyos keresztény fiút vagy keresztény lányt.
2023. ápr. 12. 22:15
 7/11 Prókátor ***** válasza:
100%

Úgy írj levelet, ahogy a gondolataid jönnek. Mi értelme lenne, hogy másnak mutatod magad egy levélben, és aztán derül ki, hogy a levélnek gyakorlatilag alig volt köze hozzá? Az ember nem hiba nélküli, hiába is akarja szépíteni. Ha bevallod magadnak, hogy mik a hibáid, te magad is könnyebben tudsz harcolni ellenük, de mindezt egy rendfőnök is értékelni tudja, hogy tisztában vagy vele, mit is kell tenned. Ez is olyan kicsit, mint a randizás: ha ott is másnak mutatod magad, mint aki vagy, akkor lehet, hogy könnyebben találsz partnert, de nem fog sokáig tartani a dolog. Míg ha magadat adod az elejétől kezdve, akkor aki beléd szeret, az téged fog szeretni és elfogadni olyannak, amilyen vagy. Ez esetben is magadat add!

Esetleg annyi, hogy ha van valami kézzelfogható bizonysága annak, hogy tisztában vagy a kötelesség vagy az elkötelezettség fogalmával és gyakorlatával, az esetleg segíthet valamit. De nem is szabad csak ezekre építened!

2023. ápr. 12. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 13. 01:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt, katolikus, megkeresztelt, elsőáldozott, bérmálkozott, jelenleg nem házas. Ja, és nő. Ezek a feltételek, ezen kívül meg a rendektől függ, hogy kérnek-e pl. valamilyen iskolai végzettséget, mert pl. egy tanítórendnél azért nem árt, ha pedagógus a rendtag...

Amúgy nem leszel egyből apáca. Elsőször szokott lenni egy egy éves jelöltidő. Ezt követően leszel novícia, ami pár évig tart. Ez után teszed le az ideiglenes fogadalmat. Az örökfogadalom meg szintén több év még innentől, amikor teljes jogú szerzetes leszel.

2023. ápr. 13. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:
14%

Nekem nem kell mar lany se. Nem bizok meg egyikbe se. Nekem ne tartogasd magadat.

Elvararas 50ezer utan. Az apacak gazdag családból valók.

2023. ápr. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!