A Ramadan ideje alatt vizet se ihatnak az illetékesek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 13:42
1/24 anonim válasza:
Dehogynem.
Sivatagi viszonyok között, 30-50 fokban ez túlzás lenne.
2/24 anonim válasza:
Európában élő muszlim ismerőseim nem isznak napközben vizet sem. Melegebb országokban nem tudom, hogy van.
3/24 anonim válasza:
Inni szabad. Egyes csoportoknál egy bizonyos fajta lepényt is lehet enni napközben. Biztos van, aki egyedien tartja és inni se iszik.
4/24 anonim válasza:
Ausztriában élek, rengeteg a török, senki nem is iszik, azt se szabad nekik.
5/24 anonim válasza:
Nem , nem isznak, voltam ilyenkor Törökországban, onnan tudom.
7/24 A kérdező kommentje:
Hu, azert az komoly!
2023. márc. 27. 15:17
8/24 anonim válasza:
Az ivás elhagyása nem kötelező, senki nem néz le ha iszol, de aki szeretné, megpróbálhatja.
Pl aki olyan körülmények között van hogy baja lenne belőle (pl építkezésen a melegben kvázi életveszélyes nem inni), annak nem is szabad ezt csinálnia.
Amúgy spéci esetekben nem is szabad tartani egyáltalán böjtöt: kisgyerekeknek, betegeknek, terheseknek, stb.
9/24 anonim válasza:
Nekem ugyfeleim voltak. Azt mesetlek,h akkor ehetnek,amikor lemegy a nap napfelkelteig. Inni ittak vizet. Alkoholt sose.
10/24 A kérdező kommentje:
Szoval akkor meg mi ertelme? mert ejszaka telezabaljak magukat?
Olyan mint mikor ejszakasba meloztam es akkor kajaltam, nem tett jot a "berendezesnek"
2023. márc. 27. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!