A reinkarnáció és ez a sok hamis tanítás csakrákról meg életenergiákról lehet a Sátán műve vagy ez az emberi butaság tükörképe?
Én pedig azt mondom nektek, ne álljatok ellent a gonosznak. Aki megüti a jobb arcodat, annak tartsd oda a másikat is! (Máté 5.39)
Ne mérgelődj, Kérdező, fogadd jámborsággal a szívedben, ami neked nem tetszik. Ha így cselekszel, egy napon talán igazi kereszténnyé válhatsz.
"Bizony, bizony mondom néktek, hogy aki az én beszédemet hallja és hisz annak, aki engem elbocsátott, örök élete van; és nem megy a kárhozatra, hanem általment a halálból az életre."
Ennek a kézirata 200 évvel annak a halála után íródott akinek tulajdonítják.
Sajnos egyetlen szót sem írt egyetlen tanítvány sem, esetleg Mátétól vannak töredéke, de az sem biztos.
Az evangéliumokról mindenki tudja hogy nem azok írták, akiknek tulajdonítják.
Kár itt kötekedned, csak hogy provokálj másokat, és enyhítsd a belső bizonytalanságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!