Csak vallásosak válaszát várom, Jézus második eljövetele szerintetek is nagyon közel van?
Figyelt kérdés
Szerintem igen közel van.2023. márc. 14. 11:06
11/28 anonim válasza:
Most, hogy megkaptad a neked tetsző válaszokat leszűrted, hogy IGAZAD van. Dicsőség az Úrnak aki a lelki szegényekre is gondot visel.
12/28 A kérdező kommentje:
Természetesen ezek arra mutatnak hogy közel van már
2023. márc. 14. 18:41
13/28 anonim válasza:
Természetesen ezek 1000 más dologra is utalhatnak, de te a saját teóriád "Szerintem igen közel van" látod bele.
Attól még nem biztos, hogy így van.
14/28 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet akár 100 év is, vagy csak 15, de 1000 is. Én csak az eseményeket figyelve úgy gondolom közel van
2023. márc. 14. 18:48
15/28 anonim válasza:
#6 vagyok, akik lepontoztak, azoktól kérdezem, ha a videóban szereplő kézbe ültethető chippel lehetne csak fizetni, felvennék e.
16/28 anonim válasza:
Azért mert mi most élünk még nem fog minden megtörténni.
17/28 anonim válasza:
#15 a chipet fel kell dugni a kitalálójába...
18/28 anonim válasza:
Az emberek mindig azt hitték, hogy közel van.
19/28 anonim válasza:
Így van! Aki chip-et akar ültetni emberekbe az dugja fel a seggébe magának a chip-jét, akár ő az Antikrisztus, akár nem.
20/28 A kérdező kommentje:
Szerintetek sokan elfogadják majd?
2023. márc. 20. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!