E videó láttán a keresztény emberek tényleg elveszítik a hitüket?
https://www.youtube.com/watch?v=xekxeHw-Mpk
mert én félek megtekinteni, nehogy megpróbálja a hitemet, bár gyanús, mert már a cím se helyes, na de ti mit mondtok róla?
Hogy ez inkább az egyházba vetett hitét veszi el az embernek.
A vallás tanairól alig van szó.
Nyugodtan nézd meg, minden eszmények voltak/vannak fanatikus képviselői.
A keresztények fanatikusai csak annyiban különböztek kicsit, hogy nagyobb volt a hatalmuk. Csak ennyi.
megneztem 30 masodpercet belole neked, es mar elhangzott a spagettiszorny, nyilvan a szokasos, Dawkins konyveibol lefejt ateista szoveg
"... hogy miert vagyok inkabb egy realista gondolkodo, mintsem egy -izmusban szenvedo olyan ember, akinek segedmankora van szuksege ahhoz, hogy teljes erteku lelki egeszsegnek orvendhessen"
1. a realizmus is -izmusra vegzodik
2. a vallasgyakorlasnak (hitnek) nem az a lenyege, hogy "teljes erteku lelki egeszsegnek orvendhessen" valaki
3. borzalmas szinvonalu forditas angolrol
nyugodtan nezd meg :-D
Az igaz hit elveszthetetlen. Ha téged az cím, hogy a keresztény egyházat miért hagyta el valaki, olyan félelmet ad, hogy elvesztheted, akkor neked még sosem volt hited.
Az egyházak amúgy is isten ellenségei.
Szia!
Nem a hívők nem fogják elveszíteni a hitüket ha nem akarják hanem edzik a hitüket, Isten nem ezt ígérte hanem azt hogy az ő akarata meglesz a te életedben is ha akarod.
Ezt a videót egy hívőnek felesleges megnézni de nem azért mert félni kellene attól hogy elveszik a hitem hanem ez a hívők számára időpazarlás.
és pl. "felsorolnék" helyett már az elején azt mondja, "felsorolnák"...
a cím csak egy klikkcsali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!