Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted, az orvosnak vagy a...

Szerinted, az orvosnak vagy a gyülekezet vezetőnek volt igaza?

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, de anno megtértem. első aldoztam mint katolikus, de később megtértem gyüliben. katolikusként semmi bajom nem volt míg jártam templomba sokat tanultam dicsertes 5 voltam hittanból. aztán 17 évesen megtértem gyülibe beszéltek ott sok mindent pokol meg ilyenekről, démonokról. és megszallt a félelem. másfél évig be kattantam. rosszat álmodtam 2019. Május 18án és be kattantam. féltem kB 2020 Novemberig. a lelkész azt mondta ; Betámadott a Sátán, mert megtértem és próbál támadni. a hit testvérek gyüliben meg a lelkész is mondta menjek majd megszabadulok imádkoznak értem mert támadás alatt vagyok. aztán ki léptem. mikor ki léptem mondták térjek vissza mert a Sátán terített el . aztán a nagyiék ajánlották nekem keressem fel X.Y nevű Pszichiáter főorvosnőt (osztályvezető főorvosaaszonyt) kértem be utalot. aki fogadott. de egy nagyon aranyos kedves dr nő volt. nagyon megkedveltem 60 év körüli. elmondtam neki hogy éjjel rosszakat álmodok volt mikor sikítoztam hogy Ittvan a Sátán elakar vinni stb pokoltól fèltem. aztán a dr nő mondta nekem ; kedves X.... nem támadott be téged semmi Sátán hanem ott a gyüli kavarta be a fejed. fél írt egy tablettát napi 1x kell szedni és helyre jöttem. folyamatosan 2 havonta kellet vissza járnom.. aztán mikor jobban lettem vissza mentem ugyan abba a gyülibe. és azt mondta a lelkész hogy nem az orvos gyógyított meg hanem előtt az idő és az Úr megszabaditott a Satantol...... de aztán újra ismét otthagytam őket és jolvagyok templomba járok
2023. febr. 26. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Ha most jól vagy, akkor mindegy, hogy melyiküknek volt igaza.
2023. febr. 26. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Remelem hogy ez csak egy troll kerdes.
2023. febr. 26. 19:30
 3/8 A kérdező kommentje:
szia 2#, sajnos ez nem troll kérdés. ez a valóság:( de már jól vagyok.
2023. febr. 26. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradja tavol az ilyen szektatol, es jol is maradsz.
2023. febr. 26. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik gyülekezetbe jártál?
2023. febr. 26. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt mar többször elmesélted, és nagyon jól tudod a választ: ne menj abba a gyülekezetbe, és ne olvasgasd azt a pásztort a Facebook-on meg sehol
2023. febr. 26. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyógyszer után lettél jobban és a szekta hatására kattantál be, akkor könnyen ki fogod találni, hogy kinek volt igaza. Ha még ezek után is visszamentél abba az ördögi szektába, akkor hülye is vagy, nem csak kattant. Lásd, amíg katolikus voltál, nem volt semmi bajod.
2023. febr. 27. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt dolog, hogy jl vagy, ha nem kerülöd nagy ívben ezt a lenyúlós szektát. De azt mondom, ha hosszú szenvedéssel teli közlei halált akarsz, az más, akkor járj oda továbbra, hallgasd őket figyelmesen (már amennyire erre képes leszel).

Az ész megáll olyan kérdéstől, hogy kinek van igaza. Az orvosok így kiteszik a lelküket is, aki hülye, beledöglik. Akit te gyülekezet vezetőjének nevezel, azt egy értelmes országban hosszú időre becsukják tömeges megtévesztésért, akár halált okozó lelki sértésért és még vagy húsz súlyosan büntetendő bűncselekmény miatt.

Ha sátánról beszélünk, igaz, ugyanis ez a főgazember a sátán. És beférkőzött a lelkedbe, ezek nagyon értenek ehhez. Addig távozz onnan, míg képes vagy. Mert utána az isten se irgalmaz neked, ők biztosan nem.

2023. febr. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!