Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ateisták ha ateisták miért...

Az ateisták ha ateisták miért jönnek ide olvasgatni a fórumot?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
A hívők ha hívők miért jönnek ide olvasgatni a fórumot?
2023. febr. 21. 19:10
 2/10 qkker1 ***** válasza:
100%
Mert megtehetjük.
2023. febr. 21. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Talán mert az ilyen, és hasonlóan provokatív kérdésekkel megszólítják őket? ( És ehhez nem kell a "Vallás" szekcióba belépni tudatosan, a főoldalon is belefutnak az ilyen kérdésekbe.)

De miért ne jöhetnének ide? Véleményük, tudásuk nekik is lehet a témában.

2023. febr. 21. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ateista vagyok. Ritkán jövök ebbe a kategóriába. Ha igen, akkor előfordul, hogy nyitott vagyok más véleményére. Néha érdekel, hogy hogyan látja egy hívő a világot.
2023. febr. 21. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Van sok istenkereső ateista is, lehet belül mélyen vágyik a hitre. Vannak akik csak kíváncsiak, s vannak akik trollkodni, vitatkozni jönnek. Sok különböző ember van, ahogy a hívők, úgy az ateisták se egyformák.
2023. febr. 21. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Mert nem kategória után megyünk hanem kulcsszavak után. Én pld beállítottam hogy lássam az összes kérdést ami #ateista kulcsszóval van jelölve (többek között ez a kérdés is). Akkor felbukkan a "Figyelt kulcsszavak" listán. Néha észre se veszem hogy a kérdés nem a Valláskritika hanem a Vallás kategóriában lett feltéve.

Szóval ha nem akarod ateisták hozzászólását olvasni akkor ne rakd oda az #ateista kulcsszót.

2023. febr. 22. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha érdekes olvasni, ahogy a hívők gondolkodnak, néha meg bevallom, vicces.
2023. febr. 22. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "kultúra" főrovatra vagy lépve, behozza a vallási kérdéseket is... Én se azért kerültem ide, mert "direkt kötözködni" jöttem volna.
2023. febr. 22. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azért, mert érdekel az ateizmus, ezért be van állítva, mint kulcsszó. De amúgy a valláskritika rovat meg pont témába szokott vágni.
2023. márc. 14. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, mert rólunk szól a kérdés, sokban meg is vagyunk szólítva!
2023. jún. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!