Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagynéném mire célzott ezzel?

Nagynéném mire célzott ezzel?

Figyelt kérdés
mondtam neki, egy kereszténynek hogy kell élni, stb... és ő azt mondta; Szerintem ha létezik a Jézus ő nem akarja hogy így éljél
2023. febr. 20. 05:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem egyből a "Vallás" kategóriába teszitek az ilyen témát, Kiíró(k)?
2023. febr. 20. 05:46
 2/6 anonim válasza:
Gondolom elmondtad, hogy szerinted, hogy kell élni bele tetted Jézust is, és ki offolt Jézussal, mert nagynénédnek nem tetszik azaz élet miről beszélsz. Illetve azt mondta? Szerintem ha létezik Jézus? Milyen keresztény? :D Nem csak szerinted keresztény?
2023. febr. 20. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyira tömören foglalkoztál kérdező, hogy a fene érti az egészet. Fejtsd ki bővebben, mit mondtál neki és mit válaszolt ő!
2023. febr. 20. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Arra célzott, hogy hagyd már abba, mindig ezt kérdezed.

No1: azért nem a vallás kategóriába írja, mert itt már azonnal ráismerunk, mindig ugyanazokat kérdezi, évek óta.

Azt akarja hallani, hogy nem kell olyan szigorú, bigott keresztényi életet élni, mint amit neki a Hitgyuli bemagyarázott (szex, bulizás tilos), és hogy a nagynéninek (nagymamának, anyukának, húgnak, szomszédnak, keresztapának) van igaza, hogy nem kell ezt olyan szigorúan venni.

Mert a pszichiátrián kötött ki a Hitgyuli miatt, gyógyszerezik meg minden, de úgy látszik, erről a mániáról nem tudják leszoktatni, hogy állandóan mi nyugtassuk meg.

2023. febr. 20. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha Őt kérdeznéd meg?
2023. febr. 20. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

4. vagyok

- ja és ha valaki leírja róla az igazat, akkor elkezd privátban obszcénkedni, ilyenekkel, amit ma kaptam:

"fogdbe budoskeew kutygya"

aztán feljelentjük, letiltják, aztán újra megjelenik, évek óta csinálja, ne írjatok neki

2023. febr. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!