Mit gondolsz errol?
Én ezt a szöveget csak annak hiszem el akit eltemettek, és a halála után személyesen is megtapasztalta már a fentieket.
A többi az csak hazudozik.
Több sebből is vérzik.
Egyrészt nem bizonyított dolog a reinkarnáció, a túlvilág. Ezért kockázatos lenne ez a szabály szerint élni, amit most írtál. Ha ezt mindenki betartaná, de kiderülne, hogy nincs túlvilág vagy következő élet, (ami szerintem valószínű) durván elpocsékolnánk az életünket.
Másrészt, tegyük fel, kiderülne, hogy van reinkarnáció vagy éppen túlvilág. Akkor is, miért zárná ki ez, hogy ebben az életben ne lehetnénk boldogak? Akkor minek kaptuk ezt a Földi életet? Nem nagyon látok ebben logikát. Ha létezne, ha lenne több életem, én akkor se lennék ebben az életben önsanyargató.
Miért, mielőtt megszülettél volt valami? Nem. Vagy legalábbis nincsenek emlékeid erről, de van 1-2 cikk arról, hogy egy gyerek meg tudta nevezni az előző életében hol élt, a családtagok nevét, és meglátogatta az előző élete családját. Ismerte őket.
5. az sem érdekel. Nem várok semmit se az élettől se a haláltól. Semmi voltam és semmi leszek. Ennyi
Én hiszek a reinkarnációba.
Ezért minden vagyonomat saját magamra hagyom, hogy ne kelljen majd mindent újra a nulláról kezdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!