Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz errol?

Mit gondolsz errol?

Figyelt kérdés
nem most kell elni, boldognak lenni,,, megkell tagadni a testi elvezeteket, mert pokolra visz. sokkal fontosabb a halal utani eletunk mint ez a foldi mert a foldi atmeneti ne erre a boldogsagra koncentralj hanem az orokkevalora ami a halal utan lesz,, az a fontos nem ez
2023. febr. 19. 17:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
96%
Borzasztóan lehúzó szekta szöveg, legyél kicsi és szerencsétlen, ne legyen semmid, ne élvezz semmit, ne legyél boldog. Katolikus vagy református ez? Mondjuk mind1 mert igyis ugyis baromi szánalmas.
2023. febr. 19. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Én ezt a szöveget csak annak hiszem el akit eltemettek, és a halála után személyesen is megtapasztalta már a fentieket.

A többi az csak hazudozik.

2023. febr. 19. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt gondolom erről, hogy az élet egyik leghazugabb tanítása ez. Nem szenvedni születünk a Földre. Ámen
2023. febr. 19. 17:43
 4/11 anonim válasza:
Leszarom ezt a szöveget, és nem ezért tagadom meg.
2023. febr. 19. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Mondanám, hogy nagy pofára esés lesz nektek, mikor a halál után nem lesz semmi, de nem fogtok róla tudni, mivel nem lesz semmi. :)
2023. febr. 19. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Mivel -bizonyíthatóan- onnan még senki sem jött vissza, ezért evidens, hogy mindenki csak hazudozik.
2023. febr. 19. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Több sebből is vérzik.

Egyrészt nem bizonyított dolog a reinkarnáció, a túlvilág. Ezért kockázatos lenne ez a szabály szerint élni, amit most írtál. Ha ezt mindenki betartaná, de kiderülne, hogy nincs túlvilág vagy következő élet, (ami szerintem valószínű) durván elpocsékolnánk az életünket.

Másrészt, tegyük fel, kiderülne, hogy van reinkarnáció vagy éppen túlvilág. Akkor is, miért zárná ki ez, hogy ebben az életben ne lehetnénk boldogak? Akkor minek kaptuk ezt a Földi életet? Nem nagyon látok ebben logikát. Ha létezne, ha lenne több életem, én akkor se lennék ebben az életben önsanyargató.

2023. febr. 19. 17:59
 8/11 anonim válasza:

Miért, mielőtt megszülettél volt valami? Nem. Vagy legalábbis nincsenek emlékeid erről, de van 1-2 cikk arról, hogy egy gyerek meg tudta nevezni az előző életében hol élt, a családtagok nevét, és meglátogatta az előző élete családját. Ismerte őket.

5. az sem érdekel. Nem várok semmit se az élettől se a haláltól. Semmi voltam és semmi leszek. Ennyi

2023. febr. 19. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt a csávót ideje lenne már véglegesen banolni, vagy egy éve nyomja itt a szektás baromságait!
2023. febr. 19. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Én hiszek a reinkarnációba.

Ezért minden vagyonomat saját magamra hagyom, hogy ne kelljen majd mindent újra a nulláról kezdenem.

2023. febr. 19. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!