Lányok, van közületek olyan aki fedett fejjel szokott imádkozni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 15:54
1/11 anonim válasza:
A muszlim lányok minden esetben. Ha keresztényeket kérdezed akkor kb. szinte senki, legalább is Magyarországon.
2/11 A kérdező kommentje:
Elsősorban a keresztényeket kérdezem.
2023. jan. 30. 16:10
3/11 anonim válasza:
Igen, en tobbnyire ugy szoktam es nem vagyok muszlim.
4/11 anonim válasza:
Többnyire csak a pravoszláv keresztény nők szokták ezt betartani. Bizonyára vannak kivételek.
5/11 anonim válasza:
Nem. De, ami késik nem múlik..
Áldás.
6/11 munyamunya válasza:
Jómagam is kizárólag befedett fejjel imádkozom, adok hálát, vagyok közösségben a testvérekkel. Szintén nem muszlimként.
7/11 anonim válasza:
Férfi jelenlétében. Mivel a fedett fejjel egy nő a tiszteletét fejezi ki a főség elrendezése iránt.
8/11 munyamunya válasza:
7es,
És mi a helyzet azzal az indoklással, hogy Pál szerint az angyalok miatt szükséges a fejfedés?
9/11 anonim válasza:
nem, de gondolkodom egy csinos és szép misefátyol beszerzésén ^^ meg kell adni a módját
10/11 anonim válasza:
A katolikus templomokba a nők fedett fővel, a férfiak kalapot levéve imádkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!