Mi a véleményetek a "new age" szekta és a reinkarnáció hívőkről?
Figyelt kérdés
Nekem az hogy Jézus óva intett minket a hamis tanításoktól,prófétáktól. Aki hisz anew agenek és a reinkarnációban az szerintem tévúton jár2023. jan. 28. 10:06
1/9 anonim válasza:
Az, hogy csak az ökör iszik magában...
2/9 anonim válasza:
Egyrészt nem minden new age-és hisz a reinkarnációban. Másrészt nyilván aki nem keresztény, azt nem érdekli, Jézus mit mondott. Harmadrészt (nem ismerem amúgy ezt a vallást annyira), így átfutva a Wikipédia oldalt, szimpatikus vallásnak tűnik, jó alapelvekkel.
3/9 anonim válasza:
A "new age" nem egy szekta, hanem gyűjtőnév. Egyébként ők a legalja. Csak tudatlanok szimpatizálnak vele.
4/9 anonim válasza:
"Nekem az hogy Jézus óva intett minket a hamis tanításoktól,prófétáktól."
És kit érdekel, hogy a Biblia szerint mitől tartott minket óva Jézus?
5/9 anonim válasza:
Számomra ugyanolyan érdektelenek, mint a keresztények vagy a muzulmánok. Amíg nem ártanak senkinek a hitük miatt, egészségükre.
6/9 anonim válasza:
Úgy vagyok velük, mint a vegánokkal, búzákkal, laposföld-hívőkkel, konteósokkal, akárkikkel. Tőlem hisznek amiben akarnak, csinálnak amit akarnak, csak ne zavarjanak vele másokat
7/9 anonim válasza:
A new age okkultizmusnak számít. Gonosz szellemekkel áll kapcsolatban ez az egész, és leépülést okoz. Youtubeon találhatsz sok bizonyságot megtérőkről, akik elhagyták a new age mozgalmat és Jézushoz tértek.
8/9 anonim válasza:
A legnagyobb probléma az, hogy átvettek bizonyos elemeket a kereszténységből és félremagyarázzák azokat.
9/9 anonim válasza:
A New Age nem szekta és nem kis betűvel írják. Ez egy vallásos jellegű mozgalom volt. Egy mozgalom nem egyenlő egy szektával. Ha keresztényként szemléli vki, akkor természetesen igazad van, de mivel úgyis csak lepontoznál, így nem fejtem ki a nézeteim. A reinkarnációt is elvetik a keresztények, hisz ők az egyszeri földi életben hisznek. Hozzáteszem, ha vki nem keresztény, de vallásos, spirituális vagy ezoterikus nézetei vannak, ez a nézet jóval elfogadottabb, mint a keresztényeké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!