Mennyire biblikus a Biblia?
2
De ha ennyire fontos a hit akkor mi van azokkal akiknek bizonyította létezését és elvette ez által a hitét?
Szia
Mielőtt bármit is írok a Biblia biblikusságáról, szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy van, amit még Isten sem tud!
„Nem ember az Isten, hogy hazudjék” 4Mózes 23:19, még a Titusz 2:1-ben is erről olvashatsz.
Nos az Isten azt írja a saját művéről, amelyet emberekkel iratott le, maga személyesen felügyelve, és ma is felügyeli a hitelességét sok sok emberi próbálkozás ellenére, a 2Timóteusz 3:16-ban: „A teljes Írás Istentől ihletett”.
Aki ezt nem érti, vagy nem hiszi el, az az egyén személyes felelőssége és érdeke, hogy ennek alaposan utánajárjon. Én is ezt tettem anno. Ahogyan ezt senki sem tehette meg helyettem, úgy te helyetted sem teheti meg senki, már ha őszintén érdekel. Az életed és a jövőbeli életkilátásod attól függ, megteszed-e ezt, mert Isten a Bibliában mond el számodra mindent, amitől boldog felnőtt lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!