A keresztények elfogadják ezeket?
Idejut, ha valaki a mohamedán degenaraltsagot erőlteti magára. Total paranoia. Ne írkálj nekem priviben, nem vagyok a haverod.
Több embert irritál, amit csinálsz a keresztény topikokban, mint gondolnád.
Nagyon unalmas már.
Ezzel lezártam a kommunikációt.
Hát az hogy a személyiség jegyei alapján felismerek valakit az nem paranoia, és még csak nem is a vallásombol fakad hogy képes vagyok rá.
Ahogy nem a kereszténységből fakad ez gyülölködő viselkedésed mely konkrétan más keresztényekre is rá irányitasz még ha csak virtuálisan is, csupán éppen ezt használod fel.
Nézd ne probáld meg velem elhitetni hogy nem te vagy gojo11, hisz arra az egyszerű tesztre sem tudtál válaszolni amire bármelyik keresztény tudna rajta kivül, is még a stilusod és indulataid is olyanok, a vallás alapján való személyiség felmérésedről nem is beszélve. Ha nem te vagy gojo11, egy egyszerű privát üzenettel bizonyithatod.
"aki őket bántja, az valójában Isten bántja"
Nem... Vagyis részben. Bármelyik embertársadat, ha bántod, akkor végső soron Istent bántod benne.
Szerintem nálunk, keresztényeknél alap kéne, hogy legyen, hogy más embereket nem bántunk.
Bár a FIDESZ óta ez kicsit megváltozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!