Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tudta a fiú az...

Miért nem tudta a fiú az időpontot?

Figyelt kérdés

Márk 13:32-Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya.

Testvéreim az Úrban, kérlek titeket segítsetek nekem ebben az igeben.. Nos itt van, hogy csak a MI Atyánk tudja mikor lesz "Világvége". DE az ATYA-FIÚ-SZENTSZELLEM egyek,,,, hogy hogy a fiú(aki az IGE ) sem tudja? hiszen egy Istensèg,,,,!! de van egy gondolatom; emberi formában volt az Úr Jesus és ezért mondta ezt,,,,?! vagy tevedek?

2023. jan. 23. 18:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Sajnos nem sok fogalmad van a háromságról sem, de arról még kevesebb, hogy a Tanúk mit vallanak a Biblia alapján. 😉

De most erre nincs időm.

2023. jan. 25. 14:52
 22/27 anonim ***** válasza:
Valószínűleg több van, mint neked. Én legalább a Bibliát is olvasom, nem csak az őrtornyot ;)
2023. jan. 25. 14:55
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Igen, Jézus mondta, hogy az Atyával egyek, de azt már kihagytad, hogy azt is mondta, azért imádkozott ott több alkalommal, hogy legyenek egyek a tanítványai is vele úgy, mint ahogyan ők "egyek" az atyjával. Pont úgy! Érted-e?

Miért? Azért mert ők is SZÁNDÉK és AKARAT egységben egyek! Nem pedig egy istenkáromló háromságban.

Tehát ezzel is hazudsz, mert itt sem hamisított senki, csak az ördög, aki a hamis háromságra nevelt titeket.

Szóval nem tudod hogy a szent szellem miért nem tudta? Hát akkor elmondom neked: azért nem tudta, mert a szent szellem egyenlő Jehova Istennel, mivel az ő tevékeny ereje! Nem külön entitás, nem külön "isteni személy", hanem az az erő, akivel Isten végrehajtja a szándékait.

Ezért maradt ki a felsorolásból és ezért vannak említve inkább az angyalok!

Megsúgom hogy a katolikus értelmezésben a háromságban "egyenlőnek" hazudják az állítólagos három isteni személyt többek között tudásban is! Tehát nem lehetne olyan hogy "nem tudta". De mivel a bibliában Jézus ezt egyértelműen állítja, ezért egészen biztosan nem tudta, sőt nem is tudhatta, mivel nem az a szent szellem, aminek a háromság Írásellenes dogmája állítja!

2023. jan. 25. 21:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Hűha, te aztán fel vagy paprikázva :D

Mutasd majd a szektád helyi vezetőinek, hogy milyen jól véded az őrtorony hazugságait és majd gyorsan megkeresztelnek.

"Érted-e?"

Persze, hogy értem, de hogy te is értsd, mennyire egyek:

"Ő a láthatatlan Isten képmása, minden teremtmény elsőszülötte."

"Mert benne lakik testi formában az istenség egész teljessége, s benne lettetek ennek a teljességnek részesei."

S látod, csak kiderül, hogy az ördögtorony hamisít ;) Jézus nem csak szándékban egy az Atyával.

"Hát akkor elmondom neked: azért nem tudta, mert a szent szellem egyenlő Jehova Istennel, mivel az ő tevékeny ereje!"

Ha ez igaz lenne, akkor tudnia kellene. Pont ezt magyarázom. Amúgy továbbra is Jahve vagy JHVH.

"Ezért maradt ki a felsorolásból és ezért vannak említve inkább az angyalok!"

Igen, ez mondjuk csak azt bizonyítja, hogy Jézus nem lehet angyal, mint az ördögtorony hazudja :) Hiszen akkor nem lenne tőlük külön sorolva.

2023. jan. 25. 21:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Kivételesen kicsit kutatgattam még a témában, nézd mit találtam az Új Világ ferdítésben:

"Mert Isten nekünk nyilatkoztatta ki ezeket a szellemek által, a szellem ugyanis mindent kutat, még Isten mélységes dolgait is. Melyik ember tudja, milyen gondolatai vannak a másik embernek? Azt csak annak az embernek a szíve tudja. Ugyanígy Isten gondolatait sem ismerte meg senki, csak Isten szelleme."

Tehát vagy ez a silány fordításotok rossz, vagy ez alapján a Szentléleknek is kellett tudnia.

"senki, csak Isten szelleme"

Ez is érdekes, mert ez azt sugallja, hogy a Szentlélek valaki. Majd szólj a hamisító bizottságnak, hogy ezt javítsa :D

Bár azon is elgondolkodtam, hogy ha csak az Atya ismeri az idejét, akkor hogy a csudába jósoltatok annyi időpontot a világ végére? Hogy csak a jelentősebb jóslatokat soroljam, 1914-es, 1918-as, 1925-ös, 1975-ös évek.

2023. jan. 25. 21:48
 26/27 anonim ***** válasza:

Felvilágosítanàlak, ezek a terelések ördögi módszerek! Ha valamilyen témában megbuktál, nem fogadod el alázattal, eszedben sincs, helyette keresel újabb hazugságokat, és a saját szellemi szintednek megelőzően adod elő. 😃

Elmondanám, ezek a témák már mind meg vannak válaszolva itt is bizonyos kérdésekben.

Nagyon primitív módszered van. Veled befejeztem, se te, se a kérdező nem ismeri el a bibliai választ a kiírt kérdésre, de ő hallgat, te pedig magad járatod le. Hacsak nem te vagy a kérdező is... Volt már ilyen.

2023. jan. 25. 23:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Sejtettem előre a reakciód :P

Látod, ez a baj, ha még a hamisságban se következetes a szektád.

2023. jan. 26. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!