Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten milyen "feltétellel"...

Isten milyen "feltétellel" teljesít(het) egy kérést?

Figyelt kérdés

Ha kérünk valamit Istentől, azt milyen körülmények között teljesíti?

És ha jó dolgot kérünk tőle, és nagyon sokszor, azt teljesíti?

2023. jan. 8. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Én már régóta próbálkozom, hogy nyerjek az ötös lottón, de nem sikerül. Sok pénzt elköltöttem már lottóra, megpróbáltam, nem segített Isten. Ez van.
2023. jan. 9. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

A kérdés jogos, hiszen Jézus is a következőket mondta Istenről: „tudja, mire van szükségetek, még mielőtt kérnétek őt” (Máté 6:8).

Istent nagyon is érdeklik a legbensőbb gondolataink, hiszen azt szeretné, ha minél szorosabb kapcsolatot ápolnánk vele.

Időnként talán nem tudjuk pontosan, hogy mit is kérjünk az imánkban. Ilyenkor Isten képes arra, hogy a ki nem mondott érzéseinken is túllásson, és mivel tökéletesen tisztában van a körülményeinkkel, a szükségletünknek megfelelően fog választ adni.

2023. jan. 9. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
"Ha a fuldokló imára kulcsolja a kezét, nem fullad-e meg? Hát csak ússzon inkább!"
2023. jan. 11. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
6-os ha nekem nincs tető a fejem fölött mert kilakoltatott a végrehajtó, akkor ő jobban megbünteti Völnert és a bandáját?
2023. jan. 16. 22:13
 15/15 NTBS ***** válasza:
Higy, és imádkozz.
2023. febr. 2. 06:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!