Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény vagyok, és pokolról...

Keresztény vagyok, és pokolról álmodtam...?

Figyelt kérdés

Sziasztok, keresztény lány vagyok, 2-3 napja álmodtam erről a helyről. Aznap este anyukám szobájában aludtam imádkoztunk együtt és néztük a 700-as clubbot is néztük kicsit a Vidám Vasárnapot, és olvastam anyának Bibliát, hogy ne aggodalmaskodjon (anyukám hisz Istenben, de nem volt gyülekezetben nem olvas Bibliát rendszeresen, nem volt vízkeresztje a családban én vagyok hívő és anya örül neki, hogy vonom be őt is mivel az ő testvére is az, csak nem adatik meg az hogy tudjanak találkozni mivel messze laknak egymástól). Majd miután reggel lett el mentek a vendégek az én szobámból (azért aludtam anyával, mert vendégek voltak a szobámban). Amikor át jöttem a saját szobámba ismét álomba merültem (ilyenkor már dél volt amikor el kedztem álmodni). Az álmomban az volt hogy állok és sülyedek le mintha szakadna le alattam a föld és beszéltem azt hogy miért kerülök ide miért sülyedek? Pirosas volt és kissé sötét de nem mentem mélyre, majd láttam valakit jönni és felkeltem. Szerintetek a pokol volt, vagy lehet hogy nem is az volt? Vagy valami rosszat csináltam?

Azért gondolom arra, hogy estleg valami rosszat csináltam, mert itt voltak azok a bizonyos vendégek, de én nem szerettem volna, hogy itt legyenek mert tudom hogy, hogyan bánnak anyával, ez zavart bosszankodtam a viselkedésük is zavart meg több dolog is amit nem részleteznék, de imádkoztam hogy ne legyek ilyen ne bosszankodjak, ne viselkedjek így(igazából én nem beszélgettem velük csak hallotam, hogy miket mondott) és nem sok idő kellet, hogy ne bosszankodjak. Ezért álmodhattam ezt, mert bosszankodtam rájuk akkor?

2023. jan. 5. 04:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10# Én is várok a feleségem gyógyulására. Egy hónapja kiderült, hogy rákos daganata van. Már megvolt minden orvosi vizsgálat, szövet mintavétel stb. Szerdán megy be az Uzsoki kórházba és csütörtökön műtik. Én csak annyit kérek, hogy Imádkozz, imádkozzatok érte, kérjétek Jézust, hogy gyógyítsa meg!!! Köszönöm!!!
2023. jan. 7. 21:22
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 Mindenképp fogok!
2023. jan. 8. 00:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm az együttérző imákat. A műtét megvolt és hála IStennek sikeres volt. Majdnem 5 órás volt. Csúnya volt a daganat, nem szokványos. Sajnos az epehólyagját és az epevezetéket is el kellett távoltítani, de minden rendben. Mégegyszer köszönöm.
2023. jan. 13. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!