Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A bibliában hol találom a...

A bibliában hol találom a zsoltárok könyvét?

Figyelt kérdés
Üdv nemrég olvasni kezdtem a zsoltárok könyvét, eddig nem ismertem, egy weboldalon olvasgatom ott külön van a bibliától , vagyis ha igaz hogy benne van a bibliába akkor inkább azt mondom külön is olvasható), én szeretném akkor is olvasni ha véletlenül nincs netem, Biblia programom pl van a telefonon offline is olvashatom , azt olvastam, hogy a zsoltárok könyve a Biblia része, akkor gondolom az app-ban is ott van, segitene valaki, hol találom meg? (magának a bibliának még csak az elején tartok) . Külön kölön szétszórva vannak a bibliába a zsoltárok, vagy könyv a könyvben? köszi.
2022. dec. 21. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Az 573. oldal környékén,kiadótól,társulattól függően.

De elárulom,az összes magyar nyelvű kiadásnak van tartalom jegyzéke...;)

2022. dec. 21. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
1es jogos, én nem régen kezdtem olvasni a Bibliát csak elkezdtem és kész, köszi az app-ban megnézem biztos annak is van tartalom jegyzéke.
2022. dec. 21. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
2022. dec. 21. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Könyv a könyvben. Jób könyve és a példabeszédek könyve között találod. Melyik appot használod?

Esetleg megkérdezhetem miért nem veszel egy Bibliát?

2022. dec. 21. 19:27
 5/8 A kérdező kommentje:

4 es van, de több mint ezer oldal nehéz könyv stb , nem mindkét kezem egészséges igy nehezen mozgatom, online ill a telón is ugyan az..

Egyébként megtaláltam az app-ban is a Zsoltárokat, az is ugyan az, csak digitálisan irtam, hogy én azt nem tudtam, hogy a Biblia része és benne van.

[link] ezt használom , magyar cég fejleszti természetesen az app is magyar, a Biblia része ingyenes magát a könyvet a próba idő után is lehet olvasni fizetni az extrákért kell.

2022. dec. 22. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:
3as köszi
2022. dec. 22. 10:59
 7/8 KZitus ***** válasza:

[link]

a bibliai könyvek sorrendje, de akár hallgathatod is

2022. dec. 22. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2022. dec. 23. 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!