Ha valaki meg van szállva démon által és úgy hal meg, akkor a démon el tudja téríteni attól, hogy a Mennyországba jusson, vagy ha meg van szállva, akkor úgysem juthat a Mennyországba?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 20:11
1/10 anonim válasza:
Ki lehet az akinek ilyen gondolatai, iLyen problemai vannak. Hany eves,hany osztalyt vegzett.Megeri a lepontozast, ha megtudhatnam, kinek vannak iyen problemai ma Magyarorszagon.Van olyan ember akinek tenyleg ez a megoldatlan problemaja, komolyan foglalkozik ezzel, valoban valaszt var?
3/10 A kérdező kommentje:
Így van, mint a példa is mutatja, ma van Magyarországon, akit ez a téma foglalkoztat.
A kérdező végzettségének vajon mi köze ahhoz, hogy a Mennyországba szeretne jutni?
2022. dec. 13. 21:50
4/10 A kérdező kommentje:
#2. Azt nekem írtad vagy az első hozzászólónak?
2022. dec. 13. 21:51
5/10 anonim válasza:
#4 Mindkettőtöknek jó válasz :)
6/10 anonim válasza:
Gyűlölök másokkal beszélgetni. Megöl közben a magány és az üresség. De úgy érzem, hogy veled jól ellennénk.
Sör?
7/10 anonim válasza:
A földi életed alatt tudnak eltéríteni az üdvösségtől. Miután meghaltál már nincs variálás.
8/10 A kérdező kommentje:
#6. Ezt nekem írtad? Mert amúgy szerintem is így van, érdekes embernek tartalak.
Láttam már sok kérdésedet.
Csak most az a nagy gond, hogy nem tudok beszélgetni.
Talán majd a következő inkarnációban... Ha érted, miért...
2022. dec. 14. 00:09
9/10 anonim válasza:
A fantomok problémamentesebbek. Ők csak jót tesznek a világban. Kőbányán is munkálkodott egy,de az emberek őt is megakadályozták,hogy fényt hozzon az emberek közé.
10/10 anonim válasza:
#1 Ez egy olyan fórum, ami azért jött létre, hogy bárminemű kérdést feltehess, ami foglalkoztat. Nem értem, ha téged ennyire elviselhetetlenül zavar egy ilyen ártalmatlan kérdés, akkor minek vagy itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!