1.7 milliárd embert vezetet félre egy hamis tanítás(muszlimok,iszlám)Szegény Jézusra nem hallgattak aki óva intet minket a hamis profétaktól. A hamis proféták is a sátánt erősitik?
"Konkrétumra már nem emlékszem csak a gyűlölet maradt meg bennem ami áradt belőle felém, meg nem csak a gyülölet hanem a lenézés a hangnemében. Vissza keresném neked ahmed a, de azóta mar nincs meg az a fiókom igazábol személyeskedet.nem volt valami értelmes"
Á, ennnyi elég. Egoista. Ugy gondolja hogy mindenki aki nem ugy gondolkozik mint ő azért nem ugy gondolkozik mert hülye. Ő lesz a más fél pipás.
"Vagy a más fél pipás? Csak mert ha ő akkor tényleg utálja öket."
Továbbra is hazudozol? Mondtam már hogy nem utálom a keresztényeket. Látom módosítottál a neveden. A keresztény gazdáidnak nem fog tetszeni de ettől még a kiskutyjuk maradsz.
"Mind1 túl tettem magam rajta és nem veszek minden muszlimot egy kalap alá mert tudom, hogy vqnnak rendesek is,például az egyik spanom is muszlim és a multkor viccből kínaltam baconos kiflivel ő pedig megette. Jót nevettünk."
Hívő muszlim nem eszik disznót és nem nevet ha mégis eszik tévedésből. Ez issokat elmond rólad mint keresztényről hogy egy ilyenmuszlimot tekintesz jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!