Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Le tudod írni, hogy miben...

Le tudod írni, hogy miben hiszel pont 5 mondatban?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

A veszteség rossz.

A hiány rossz.

Semmilyen nem kívánt állapot nem jó.

Változás csak akkor lesz, ha valami változik.

Nem csak egyedül létezem.

2022. nov. 12. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok materialista.

Egészen biztos vagyok benne, hogy Jézus nem csak egy kitalált alak, hanem valóban létezett, és meghalt a kereszten.

Egészen biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi követői tényleg úgy hitték, hogy láttak a feltámadt Jézust.

Hiszek benne, hogy létezik objektív erkölcs, viszont azt nem tudom elképzelni, hogy Isten nélkül létezhet objektív erkölcs.

Ha Isten nem létezik, akkor nem tudom mi az élet értelme, vagy hogy van-e neki egyáltalán.

2022. nov. 12. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Isten a mindenség Ura, maga a Szeretet, az Igazság és az Élet, Ő teremtett mindent.

Isten még az idők kezdete előtt ismert, kiválasztott és szeretett engem, szívében már megfeszítette a Krisztust váltságul értem.

Jézus a megtestesült Krisztus, aki az Isten Fia, eljött a Földre, emberré lett értem, Isten engem az ő képmására teremtett, keresztrefeszítették, harmadnap feltámadt, és visszajön az övéiért.

Az Isten Szelleme bennem él, és formál engem a Krisztus képmására.

Hiszem a halottak feltámadását.

2022. nov. 12. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Mindenben. Amit. Hihetonek. Talalok.
2022. nov. 12. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, letudnám írni.

De mivel a kérdés arra már nem terjed ki, így nem fogom.

2022. nov. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!