1/7 anonim válasza:
A hitvallás nem írja, de a Biblia igen.
2/7 anonim válasza:
Tévedés. A Biblia sem írja. Ráadásul egészséges szervezettel megáldott ember nem bírja betartani. Úgyhogy tuti nem bűn.
3/7 anonim válasza:
Így exact nem írja ki hogy bűn de más vallásokban nem csak a kereszténységben is megvetendő dolog.
4/7 anonim válasza:
De csak azok vetik meg akik már 30 éve megnősültek és le vannak nyugodva, vagy már amúgy sem működnek ezen a téren. Egy 15-20 éves fiú akármilyen vallásos, nem bírja ki, önkielégítés nélkül. Ez van, így lettünk megteremtve.
5/7 anonim válasza:
7/7 IstenGyermeke1 válasza:
Leírtam ezerszer, hogy bűn, és bőven ki is fejtettem. Olvass vissz néhány ilyen témát. Sajnos én is függök tőle. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!