A Biblia szerint amikor Jézust el fogták akkor amikor félre ment a tanítványaitól imádkozni és megjelent neki Lucifer akkor sértegette őt vagy megmondta neki hogy ne tegye és megmutatatta neki,hogy mi fog történni a jövőbe?
Nem... Ez a Passió című filmben volt csak.
A Szentírás szerint a Sátán megkísértette Jézust, de a 40 napos pusztai böjtölése során.
Egyébként nem kizárt, hogy ne szenvedett volna el kísértést Jézus a Getszemáni-kertben vagy akár a kereszten, de erről nem írnak az evangéliumok.
2,1 A Jézus 1899 aztszem ebben a filmben is benne van.
És szerintem ha így volt,hogy le akarta beszélni akkor nemtom mi volt mert nem úgy festett egész végig mint aki tényleg annyira szeretné
Értem. Érdekes elgondolás. Még nem láttam ezt a filmet, de akárhogy is van, az ilyen filmeket valójában hitetlen emberek rendezik saját elképzeléseik szerint. Ebből kell kiindulni. Azt egy hitetlen rendező sem tudhatja, hogy mi is zajlott le akkor valójában. Ám, ha figyelmesen olvasod az Evangéliumokat, akkor már egy-két igéből is rögtön rájöhetsz, hogy Jézus a Szent Szellem által fogant és nem férfitől. Jézusban ISten Lelke lakozott. Jézus már gyermek korában tisztában volt küldetésével ezért is mondta, 12 évesen, hogy neki az Atya dolgaiban kell foglalatoskodnia. Nem tanulta az Írásokat, mégis tudta és ismerte azokat. Tanítványainak nem egyszer említette, hogy sokat kell majd szenvednie. És még sorolhatnám.
Röviden szólva semmi valós alapja nincs ami és ahogy a filmben lezajlik és történik. Jézus mindennel tisztában volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!