Vallásos emberek! Ilyenkor mi lett volna helyes? /Többi lent./
Bár már nagyon régen félrement a helyzet, de megpróbálom leírni.
Édesanyám demens, otthonba került pár éve. Beszélni nem nagyon tud, de ráutaló magatartással lehet vele tárgyalni.
A népszámlálási szabályok azok, hogy ott írják össze, ahol ténylegesen van. Ott viszont a nemkötelező kérdésre, különösen a vallásira nem tértek ki.
Attól tartok, hogy a nemleges válaszok közé került. Megdöbbentő, hogy ezeket a szerencsétlen embereket nem képviseli senki. Az ő kárukra szaporítják a nem hívők számát.
Úgy érzem, teljesen meg vagyok semmisülve, az egész életem, az eddigi ""munkám"" nem ér semmit...
>> Úgy érzem, teljesen meg vagyok semmisülve, az egész életem, az eddigi ""munkám"" nem ér semmit.. <<
Ezt hogy érted? Kifejtenéd?
Ha egy demens lakotol sem kerdeztek meg a vallasat, akkor azok is kimaradtak, akik nem vallasosak.
Ha ez a szabaly, nem nagyon tehetsz ellene semmit. Elhiszem, hogy rosszulesik, ha biztosra tudod, hogy anyukad vallasos, de ez van. Valoszinuleg kiegyenlitodik.
Bájos, de gyenge provokáció.
Miért a vallásos emberektől kérdezed ha egy adatlap vagy módszertan hibás?
Ha ezen múlik az életed, írtál már a KSH-nak?
Hasonlóan gyenge érvelési stílusban?
Nézd, mindenképp torzítani fog a statisztika, de ne rágódj ezen.
Ismerősöm beírta a nemzetiséghez, hogy szkíta. Egy csomó ember direkt kamu hülyeségeket ír, köszönhetően annak, hogy online is ki lehet tölteni a kérdőívet, így nem kell hozzá "arcot" adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!