Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik 11 hónap után eljegyzik...

Akik 11 hónap után eljegyzik egymást, és másfél év együttjárás után összeházasodnak, azok azért házasodtak meg ilyen hamar, hogy szexeljenek?

Figyelt kérdés

A Magyar Pünkösdista Egyház elkötelezett hívei (OIM), de vannak baptista vonalak is (Agapé Gyülekezet). Ezeknél ugye tilos a szex házasságig?

Aki másfél év után házasságot köt, az a szexért teszi nem?

2022. szept. 3. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Miota kell papír a szexhez? Egy férfi és egy nő, egy fiú és egy lány együttes akarata kell hozzá.

Azért kötik össze hivatalosan az életüket, mert együtt képzelik el, közös céljaik vannak, családot akarnak.

2022. szept. 3. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Közre játszik ez is.

De az ilyen gyülekezetekbe tartozók meg vannak győződve, hogy akivel összejönnek, azokat Isten rendelte nekik házastársul, tehát minek várjanak.

2022. szept. 3. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk katolikusoknál is tiltott és igen, közrejátszhat ez is abban, hogy nem negyven évesen házasodunk. De nem lehet az, hogy aki szembejön veled először összeházasodsz és mehet a menet, mert nincs válás. Ha külön éltek is a feleséged/ férjed marad, amíg meg nem hal.
2022. szept. 3. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

vagy igen, vagy nem

mi azt honnan tudjuk szerinted?

masfel ev utan olyan ateistak is osszehazasodnak, akik a masodik randin lefekudtek egymassal

2022. szept. 4. 06:23
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Előfordulhat. Én ezért is ellenzem ezt a házasságig nincs szex dolgot. Szerintem káros és értelmetlen ma már. Főleg ha egy olyan dologról van szó ami az egész hátralévő életére kihat akkor nem szabadna hogy ilyen befolyásoló tényező közre játszhasson.

Nem értsetek félre nem azzal van a bajom hogy várni kell a szexel. Szerintem a kitűzött határidő a hibás. Szerintem sokkal jobb lenne ha az egymás megismeréséhez lenne kötve. Persze ezt nehezebb pontosan meg mondani hogy mikor is ismerik már egymást elégé.

2022. szept. 4. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem, hogy 11 hónap + másfél év, vagy összesen másfél év?

De nekem egyik sincs hamar.

Tudod mi a hamar?

Amikor a világban a fiatalok elmennek egy egyhetes fesztiválra, koncertek, tivornya, sátorba ungibungi, és van eskető sátor.

2022. szept. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!