A strandon is felöltözve kéne járni?
https://www.youtube.com/watch?v=CYDaQYJxmbA
A videón látható atya fel volt háborodva hogy nyáron lengébben öltözködnek az emberek. De akkor szerinte a strandon is fel kéne öltözni? Ő is reverendában ment a strandra és a vízbe?
Mennyire kellene kiöltözni? Ha a bokám kilátszik az baj? vagy a kulcscsontom?
8-as mit általánosítanék? És milyen armageddont?
Ezt biztos ide akartad írni?
9-es
Megértettem. De szinte mindent hülyeségnek tartok amit magyarázott.
A strand az a hely ahol az erköcsös, az Úrjézusban megváltott nők is flangálhatnak idegen emberek előtt bugyiban úgy, hogy közben hallgathatnak egy Bibliai témájú podcast-ot.
Na kb ilyen a keresztény erkölcs.
Félreérted, kérdező. Nem a strandi öltözeten, hanem az utcai ízléstelen öltözeten volt felháborodva a pap.
Az utcán lengén is lehet ízlésesen öltözködni.
Mivel a pap egyetlen konkrét személyt emelt ki, akinak az öltözete botrányos volt, így nem általában a nyári öltözettel van problémája, hanem annak a konkrét egy embernek az ízléstelen öltözetével.
Nem szeretem a katoliks egyházat, de ebben "meg kell védenem" a papot.
Igazából ami fura, hogy a papnak ez gondot okoz, amiről beszél, és nincs erre felkészülve, legalábbis ez jön le.
Amit kapott véleményt, hogy szabadsághoz joga van mindenkinek, azzal nem értek egyet és megint csak a pappal vagyok kénytelen egyetérteni. De rá is szabad szólni azokra, akik túl hangosak és zavarnak, szóból ért az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!