Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A strandon is felöltözve kéne...

A strandon is felöltözve kéne járni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=CYDaQYJxmbA

A videón látható atya fel volt háborodva hogy nyáron lengébben öltözködnek az emberek. De akkor szerinte a strandon is fel kéne öltözni? Ő is reverendában ment a strandra és a vízbe?

Mennyire kellene kiöltözni? Ha a bokám kilátszik az baj? vagy a kulcscsontom?

2022. aug. 29. 12:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8-as mit általánosítanék? És milyen armageddont?

Ezt biztos ide akartad írni?

9-es

Megértettem. De szinte mindent hülyeségnek tartok amit magyarázott.

2022. aug. 29. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A strand az a hely ahol az erköcsös, az Úrjézusban megváltott nők is flangálhatnak idegen emberek előtt bugyiban úgy, hogy közben hallgathatnak egy Bibliai témájú podcast-ot.

Na kb ilyen a keresztény erkölcs.

2022. aug. 29. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
A strandon nem, az apostolok se úgy halásztak, hogy felvették magukra egyszerre összes ruhájukat. De utcán nyilván felöltözve kell járni, templomba pedig pláne.
2022. aug. 29. 22:02
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Félreérted, kérdező. Nem a strandi öltözeten, hanem az utcai ízléstelen öltözeten volt felháborodva a pap.

Az utcán lengén is lehet ízlésesen öltözködni.

Mivel a pap egyetlen konkrét személyt emelt ki, akinak az öltözete botrányos volt, így nem általában a nyári öltözettel van problémája, hanem annak a konkrét egy embernek az ízléstelen öltözetével.

Nem szeretem a katoliks egyházat, de ebben "meg kell védenem" a papot.

Igazából ami fura, hogy a papnak ez gondot okoz, amiről beszél, és nincs erre felkészülve, legalábbis ez jön le.

Amit kapott véleményt, hogy szabadsághoz joga van mindenkinek, azzal nem értek egyet és megint csak a pappal vagyok kénytelen egyetérteni. De rá is szabad szólni azokra, akik túl hangosak és zavarnak, szóból ért az ember.

2022. szept. 5. 01:50
 15/15 anonim ***** válasza:
#10 Lehet, hogy csak én értettem meg az iróniád?
2022. nov. 17. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!