Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lehet velem szerintetek?

Mi lehet velem szerintetek?

Figyelt kérdés
Na teljesen elveszett az érzésem a valóság felé. Egyszerűen egyfolytában azt érzem hogy almodok nem tudom milyen a valóságban lenni. Olyan érzésem van mintha nem lennék a testemben vagy nem tudom, tükörbe nem merek sokáig nézni mert félek h elojon a tükör képem. Olyan érzésem van mintha valaki nézni a keresési előzményeim, uzengeteseim meg ellenőrizni az egész telefonomat már ott tartok hogy egy szakértőt meg kérdezek hogy így van e. Barátaim nincsenek de nem is kellenek. Mit csináljak???? Mi ez??? Pszichiaternel voltam azt mondta ez csak a stressztol van a traumam miatt
2022. aug. 27. 19:51
 1/6 A kérdező kommentje:
És már vagy 2 éve igy van
2022. aug. 27. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg itt a tv előtt van a tesomrol egy kép és azt érzem hogy engem figyel
2022. aug. 27. 19:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Rossz kategória elnezest
2022. aug. 27. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez tényleg orvosi kérdés.

Inkább pszichológussal beszéld meg.

Ha ez neked probléma, akkor az ő dolga segíteni.

2022. aug. 27. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát.. Hülye szerintem nem vagy, mert észreveszed hogy gond van, de fordulj orvoshoz!
2022. aug. 28. 02:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a cuccozást!
2022. aug. 28. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!