Miért olyan nehéz elfogadni egyeseknek,hogy a majomhimlő az Isten buntetése?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 10:08
51/58 Drakula válasza:
Ja megse néztem igy nem tudtam hogy azokról beszélsz.
Nincsen bajom egy érvel, csak azért mert fanatikusok mondják ki.
52/58 anonim válasza:
Én is szeretlek.
De mi a fanatikum benne? Vizsgáljuk meg együtt, hogy vannak ezek a dolgok.
53/58 Drakula válasza:
Nem az érvűk a fanatikus, hanem ők. A jehovások. De ettől függetlenűl az érvűk lehet jó.
54/58 anonim válasza:
Ha elhiszik az érveket, akkor ragaszodnak hozzá.
Ha te tudod, mi menti meg az életed, vagy gyógyít meg, és erről meg is győződtél, fanatikus lehetsz mások szemében, akik más "megoldást" ajánlanak.
A fanatikusságuk valójában a ragaszkodásuk. Ahogy Isten kéri, hogyan kell imádni, úgy kell tenni. Mert, mint az ókorban a zsidók, elfordultak a tiszta imádattól. Emberek hagyományait cselekszik, át is vette a legnagyobb keresztény egyház is ...
55/58 Drakula válasza:
Nem a hítűk nagyságát tartom fanatikusnak vagy az érveiket, hanem a viselkedésűket. Ez alatt nem az imádkozásukra gondolok. Is attól még hogy fanatikusok az még nem jelentheti azt hogy az érveik rosszak.
57/58 anonim válasza:
Rád akarják tukmálni a hitnézetet?
58/58 anonim válasza:
Hatalmas büntetés lett, semmi nem lett belőle csak média szenzáció 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!