Szerinted normális hogy minden nap ilyeneket írnak ki?
Van egy házaspár: Marcsi és Balázs. 28 évesek. 7 éve tértek meg. Házasok, gyülibe járnak ilyeneket írnak ki nap mint nap! : Nincs szükség nyugtató gyógyszerekre, ..
Van más megoldás az ÚR...📽
-A Nagy Találkozás! Amikor megtörténik a legfontosabb személlyel való szövetség megerősítése... az Uraknak Ura, a Királyok Királya, a legerősebb, megérint...
Boldogok, akik nem látnak, de hisznek!
Isten mindent megtesz céljai megvalósulása érdekében... az amit Ő tesz jó.
Ne a földi élettel foglalkozz, mert elmúlik..persze élj,tanulj, légy házas legyen családod de mondj le a bulikról, testi bűnös vágyakról ne itt élj hanem a mennyben!! Térj meg mert aki e világnak él az pokolba jut örök tűzbe...
Örökkéváló szava igaz, igazabb mint a saját családodé, Istennek higyj, ne embernek, még akkor se ha családodról van szó....
ILYENEKET ÍR KI EZ A HAZASPAR EZEKET CSAK IDEZTEM BELOLE
Ne olvasd el ha zavar. Egyéni szocproblémàjuk. Én nem szoktam velük foglalkozni. Ha meg zaklatna bàrki is udvariasan diplomatikusan elkuldenem, hogy olvassa a bibliat de engem hagyjon békén.
Én ateistaként nem akarom megmondani ki milyen vallàst vàlasszon. De az egyetemes emberi joga bàrkinek a vallàsszabadsàg.
De amugy vannak nagyon fura vallasok. Ez amit irsz szinten ilyen necces. De ha zavar teged akkor ne olvasd vagy ne kovesd es meg is van oldva a problémàd.
Szia,
Nem hiszem, hogy rossz szándékkal írnák ki ezeket a dolgokat, ők úgy érzik, hogy így tudnak bizonyságot tenni az Istenről. Szerintem ez még mindig jobb, mint a “titkon” katolikusság.
Sajnálom, hogy Te ezért elítéled őket, és hogy itt pellengérre állítod ráadásul névvel kiírva. Szerintem ez sokkal inkább “nem normális” dolog.
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!