Hiszel a halál utáni lét bármilyen formájában?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 12:17
11/15 KZitus válasza:
" Arcod verítékével eszed a kenyered " - ezt Ádámnak mondta. Rajta teljesedett be, és az akkor élő leszármazottain elsősorban. Vízözönig nem esett eső a földre. Most csak pár hétig nem esik, és mit tapasztalunk?
13/15 anonim válasza:
Én nem, és számomra ez megnyugtató.
Jó tudni, hogy van egy behatárolt végpont, és az után már nincs tovább.
Egy festményt is egyszer be kell fejezni, ha túl sokat piszkálod, egy idõ után már túldolgozod. Az élet is ilyen, van egy pont amikor már nincs mit hozzáadni, felkerült a korona, összeállt a kép, és minden további már csak rontana.
14/15 anonim válasza:
Igen. Valami van. Fogalmam sincs mi, de valami van. Reinkarnáció, halottak szellemei, angyalok, segítők...nem tudom, de valamik itt vannak körülöttünk.
15/15 anonim válasza:
Majd, ha oda jutok, megtudom. Egyenlőre beszámolók alapján az emberek túlnyomó többségénél semmi nincs. Kollégámnak is megállt a szíve egyszer egy szaunában, DE szerencséjére megtalálták és újraélesztették. Semmi nem volt neki utána, a légüres tér. Még viccesen meg is jegyezte, hogy üldögélek a szaunában, majd filmszakadás, kinyitom a szemem és körülöttem kórházi ágyak, meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!