Különösen a nagyvárosok (Isztambul, Ankara, Izmir) érdekel. Azt hallottam, hogy volt egyszer régen egy isztambuli zsinagógában robbantás, de mennyire elterjedt az antiszemitizmus ott? Milyen a két ország kapcsolata? (Törökország-Izrael)
A térkép teljsen rendben van. Meg lehet nézni a népességre vonatkozó adatokat. Még a 20. század elején is nem eérte el a 10%-ot a zsidók arány. Benne is van a nevükben hogy zsidó telepesek. Aztán meg behazudjátok hogy a zsidók mindig is ott éltek. A terjeszkedés pedig még ma sem ért végett. Folyamatosan épülnek az illegális zsidó telepek, a palesztinokat pedig továbbra is elüldözik. Hazug cionista vagy.
2022. júl. 30. 11:02
12/31 anonim válasza:
Én ugyan nem az izraeli vagyok, és nem ismerem a tényeket, de az izraeli az 1947-es térképről beszélt, ami az első a sorban.
A 20. század eleje pedig, amit a 11-es emleget, az csaknem 50 évvel korábban volt.
Szóval én inkább az izraelinek hiszek.
2022. júl. 30. 17:00
13/31 anonim válasza:
A férjem török, itt élünk, és senki sem érdekel, hogy valaki zsidó, keresztény, ateista, vagy bármilyen más vallású, mint az iszlám. A nagy városokban pedig még inkább nem, hiszen turistaközpontok, egyértelműen nem csak muszlimok fognak oda ellátogatni. Nyugodtan lehet menni mindenkinek a saját szent helyére imádkozni, senki nem szól meg érte vagy néz akár rossz szemmel.
2022. júl. 30. 18:15
14/31 anonim válasza:
"Szóval én inkább az izraelinek hiszek."
Akkor biztos a több millió palesztin önkét hagyta ott a házát és a földjét majd költözött menekülttáborba egy sátorba. Így gondolod?
2022. júl. 30. 20:22
15/31 anonim válasza:
Nincs is jobb látvány mint amikor a turulos mélymagyarok beleszerelmesednek az arabokba mert zsidózni kell, holnap amikor migránsoznak akkor előjön a filoszemitizmus belőlük. :D
2022. júl. 31. 11:23
16/31 Drakula válasza:
"Nincs is jobb látvány mint amikor a turulos mélymagyarok beleszerelmesednek az arabokba mert zsidózni kell, holnap amikor migránsoznak akkor előjön a filoszemitizmus belőlük. :D"
Ez tényleg érdekes, viszont hogy jőn ide?
Az 1 és fél pipás nem turulos magyar hanem muszlim.
2022. júl. 31. 11:48
17/31 anonim válasza:
"Ez tényleg érdekes, viszont hogy jőn ide?"
Úgy, hogy ez egy létező dolog :D
Egyébként vissza lehetne adni a palesztinoknak (különös érdekesség, hogy a történelemben ilyen, hogy Palesztina nevű ország sosem létezett, palesztinnek nevezett nép sosem létezett.Az ókori Izrael földjét Titus császár keresztelte át az ostrom után Palesztinára (többek között hogy minél jobban elnyomja a zsidó nemzeti érzéseket), mint egy régió nevét.
A palesztin cimer az egyiptomi címer koppintása, a zászlajuk (amit 1964ben találtak ki) pedig a jordán zászló, csak csillag nélkül.
2022. júl. 31. 11:57
18/31 Drakula válasza:
"Úgy, hogy ez egy létező dolog :D"
De nem jőn a témáhóz, senki nem beszélt turul magyarokrol, is aki itt írt izrael ellen az sem az.
2022. júl. 31. 14:03
19/31 anonim válasza:
Ez tipikus cionista reakció. Ha valaki leírja hogy Izrael halomra gyilkolja a palesztinokat és elveszi a földjüket akkor előhúzzák az antiszemita kártyát. A másik ilyen válaszuk hogy nem létezett Palesztina nevű ország és ettől szerintük joguk van odamenni és elvenni a palesztinok földjét.
2022. júl. 31. 15:57
20/31 A kérdező kommentje:
Egyébként, az tényleg érdekes, hogy sokan imádják az arabokat, ha zsidózni kell, de ha bevándorlókról van szó, akkor Isten ments! Érdekes magyar reakció! Üdv, egy keresztény. Engem csak az érdekelt, hogy egy enyhébb iszlám országban milyen a más vallasúak helyzete. A legtöbb arab országban nem túl jó, de akkor úgy látszik, Törökország kivétel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!