A mennyben egyszerre több helyen is jelen lehet lenni?
Figyelt kérdés
Ugyan abban a pillanatban jelen lehet lenni több helyen is? Legalábbis az iszlám ezt tanítja.2022. júl. 9. 12:07
1/8 Drakula válasza:
"Legalábbis az iszlám ezt tanítja."
Hol?
2/8 anonim válasza:
Az iszlámot nem ismerem, a kereszténység nem tanít ilyet. Sőt a mennyet nem is fizikai helyként értelmezik.
4/8 anonim válasza:
Eddig nem tudtam ilyesmiről.
Nem említik azt a hadithot amire ezt a kijelentést alapozzák.
5/8 Drakula válasza:
Végig nyálaztam a korán verseket,(amiket érvnek hoztak fel) de én is csak arra jutottam amire Abdullah.
Nem tudom miért írják ezt.
6/8 anonim válasza:
Koránban nincs ilyen inshaallah, csak a hadith gyűjteményekben lehet. De mivel nem ismerek ilyet addig ezt nem is fogadom el.
7/8 anonim válasza:
Hogy érted, hogy helyen? Hely már megszűnik a következő dimenzió után. A mennyország meg a konkrét létezéshez is túl fejlett. Csak mindenhol tudsz lenni, de ez nem fizikai vagy kdőbeli mindn, hanem lényegi. Te leszel minden, a részed lesz minden ahogy te is mindené, de nincs ott semmi sem, csak végtelen tudat, szeretet, egység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!