Szerinted nagy bűnt követtem el?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és lefeküdtem a baratnőmmel, még házasodni nem akarok, csak 22 évesen mikor lesz normális állásom, előbb bekell fejeznem iskolai tanulmányaim. Keresztény családban nőttem fel, anyukámék baptisták, és anyai nagyszüleim is. Apai nagyszüleim katolikusok. Hívő a szűk családom. Nem tudják, hogy lefeküdtem a baratnommel ha megtudnák mondanák:"Fiam, drágám, miért haragítod magadra a Teremtőt, miért Vagy engedetlen az Úr iránt? Tudod az ilyenek nem kerülhetnek Isten orszagaba" !! Én viszont nem érzem bűnnek úgy gondolom természetes dolog, és Isten nem vár el tőllem ilyet mivel nem ártok másnak, nem bantok mást. Szerintem ezt a papok találtak ki nem Isten.2022. júl. 3. 18:50
2/14 anonim válasza:
Szerintem óriási bűnt követtél el!
Ja nem, a kutyát nem érdekli.
3/14 anonim válasza:
ez már megint az a gyülis fiú
hányszor volt már ez is
4/14 anonim válasza:
Igen ő az. Nem feküdt ő le senkivel, csak szeretne.
5/14 anonim válasza:
Hagyjátok már... kicsi a fsza, legalább itt hagy ábrándozzon.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen gyűlis fiurol beszéltek.
2022. júl. 3. 19:44
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, téves szám!
2022. júl. 3. 20:10
10/14 A kérdező kommentje:
Mondom, nem tudom miről beszéltek hogy a jó Isten áldjon meg benneteket.
2022. júl. 3. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!