Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez érdekes ,kifejtené valaki?

Ez érdekes ,kifejtené valaki?

Figyelt kérdés

Jézus azonban fennhangon hirdette: „Aki hisz bennem, nem bennem hisz, hanem abban, aki küldött, s aki lát, azt látja, aki küldött. Világosságul jöttem a világba, hogy aki hisz bennem, ne maradjon sötétségben.

Ján.ev.12

2022. jún. 15. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
szovegertes nem megy?
2022. jún. 15. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Azt mondta hogy ő a Teremtőt képviseli, azért jött hogy pozitív filozófiát adjon át, amit ha követsz, a fénybe jutsz általa, a Teremtőhöz.
2022. jún. 15. 16:07
 3/6 KZitus ***** válasza:

Szia

Az érveléséből kitűnik, hogy mindaz amit idéztél azért volt, mert hűen képviselte az Atyját, közölte az Atyja szavait, és végezte az Atyja munkáját. János 12:28, 44–49). Erre több helyen utal a tanításaiban. pl.

János 14:10, 11

"Nem hiszed, hogy én egységben vagyok az Atyával, és az Atya egységben van velem? Amit mondok nektek, azt nem magamtól mondom, hanem az Atya, aki egységben marad velem, ő viszi véghez a cselekedeteit általam. Higgyétek el nekem, hogy én egységben vagyok az Atyával, és az Atya egységben van velem. De ha másért nem, a cselekedetekért higgyetek."

Ugyanekkor, vagyis a halála éjszakáján, és ugyanezeknek a tanítványainak mondta: „az Atya nagyobb nálam” János 14:28.

2022. jún. 15. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 hagyd, ez egy ujabb tanusimogato kerdes
2022. jún. 15. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A tanúk mindig vágynak a simire, a szeretetre? :)
2022. jún. 15. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Te azért nem vágysz rá, mert fogalmad sincs mi az.
2022. jún. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!