Ez érdekes ,kifejtené valaki?
Jézus azonban fennhangon hirdette: „Aki hisz bennem, nem bennem hisz, hanem abban, aki küldött, s aki lát, azt látja, aki küldött. Világosságul jöttem a világba, hogy aki hisz bennem, ne maradjon sötétségben.
Ján.ev.12
Szia
Az érveléséből kitűnik, hogy mindaz amit idéztél azért volt, mert hűen képviselte az Atyját, közölte az Atyja szavait, és végezte az Atyja munkáját. János 12:28, 44–49). Erre több helyen utal a tanításaiban. pl.
János 14:10, 11
"Nem hiszed, hogy én egységben vagyok az Atyával, és az Atya egységben van velem? Amit mondok nektek, azt nem magamtól mondom, hanem az Atya, aki egységben marad velem, ő viszi véghez a cselekedeteit általam. Higgyétek el nekem, hogy én egységben vagyok az Atyával, és az Atya egységben van velem. De ha másért nem, a cselekedetekért higgyetek."
Ugyanekkor, vagyis a halála éjszakáján, és ugyanezeknek a tanítványainak mondta: „az Atya nagyobb nálam” János 14:28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!