Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? Imádkozzak érte?

Mit tegyek? Imádkozzak érte?

Figyelt kérdés
Nagymamám bár megvolt keresztelve katolikusként, de nem igen járt templomba, nem érdekelte Isten Jézus, nem tért meg, de jó lelkű volt és hitt benne... de annyira félek hogy a pokolba jutott. A Teremtő Istenunk mindent meg üzent a bibliaban nekünk és világosan le írja aki nem hisz elkarhozik aki nem él hites életet😢😢😓 Németh Sándor is ezt mondta hogy pokolba van mama😢
2022. jún. 12. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Forgasd inkább a nyelvtankönyvet, ha unatkozol; nagyobb hasznodra válik.

"Meglássad"

2022. jún. 12. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amit a lelkiismereted diktál, a lényeg az, hogy harmonikusan folytasd az életed.
2022. jún. 12. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A lelkiismerete kamukérdések kiírására biztatja,m amivel idiótának állítja be a hívőket.
2022. jún. 12. 09:53
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
Fölösleges imádkozni halottakért tudtommal mert már eldőlt a sorsa... Ha Istentelenül halt meg akkor Istentelenül fog feltámadni és elkárhozni bár nem tudom... Nem rajtunk hanem Istenen múlik amúgyis
2022. jún. 12. 10:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szidni a kérdezőt, de abban sajnos igaza van, hogy tényleg kb így gondolkodnak a hitgyülisek. Náluk Németh Sándor dönti el ki kárhozik el és ki üdvözül. Emlékezzünk csak amikor anno imakommandót szerveztek a Jobbik ellen és átkokat szórtak rájuk, meg kijelentették, hogy Vona Gábor a Sátán földi helytartója és a jobbikosok mind el fognak kárhozni ha nem térnek meg.

A kétezres évek elején, amikor az SZDSZ volt hatalmon akkor meg Orbánt átkozták, emlékszem voltak olyan imakommandók, ahol Nabukonodozor neve helyett Orbánt kellett mondani aki a romlott Babilónia uralkodója.

Amikor a Fidesz hatalomra került, utána már hirtelen pozitív karakter lett Orbán és akkor a Jobbik ellen ment a mocskolódás.

Amikor ezt én is nehezményeztem anno, akkor egyből nekem ugrottak a hitgyülisek, hogy démonok kerültek a lelkelmbe és azonnal térjek meg különben a pokolba fogok kerülni.

Szóval a troll kérdéstől függetlenül a hitgyülisek valóban ilyenek

2022. jún. 12. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

azt a rohadt akkor ott vannak bajok.. :D

tényleg lehet igaza van zsidóknak körül kell metélni a pöcörőt meg shabbatolni azt üdvözülünk vagy sem... fene tudja már ezt az egészet...

2022. jún. 12. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:
17%
Miseszándékot kérhetsz érte, 3-4000 Ft. Én is ezt tettem halott rokonaimmal, és imádkozni.
2022. jún. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!