Mormonoknál milyen az a "gyüli buli"?
En jartam egy mormon sraccal (magyarral).hiba volt, egy kepmutato hazug ember volt, sajnos en nem vettem ezt eszre rogton...
Kispesten van egy "gyulihaz" a regi Hunyadi mozi mellett, ott is tartanak gyuli bulikat, azok tancos, jatekos osszejovetelek, van suti, innivalo(szesz persze nincs) es sok fiatal ismerkedesi estnek hasznalja.
Hogy oltozz?
Ha nem vagy mormon akkor sem szabad terd felett ero szoknyaban vagy vallat szabadon hagyo felsoben menned, ne sminkelj erosen, ha mormon pasit akarsz fogni magadnak hosszu szoknyat vegyel fel, engedd ki a hajad:)
Ha pasi vagy, akkor ingben menjel , jofius kinezettel:)
Vannak "fiatal nok gyulese" nevu osszejovetelek, ott a csajok ulnek ossze es fecsegnek.
Nem szeretem oket, valoszinuleg a rossz tapasztalat miatt, az en expasim nagyon szigoru mormonnak mondta magat(ok ugye nem kaveznak, teaznak, alkoholt nem isznak, nem szerencsejatekoznak, es nem szexelnek eskuvo elott..)de ha kettesben voltunk ivott bort, es hat igen..le is fekudtunk, pedig nem en "eroltettem" a dolgot.
Mormon tarsai elott persze mindezeket letagadta, sot, rajatszott, hogy o jeges teat koszoni nem ker..mert ellenkezik az elveivel..
micsoda egy ....
na jo...bocsi, ez off..pedig mar 9 eve volt..megis uuuugy fel tud idegesiteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!