Miért érzem úgy, hogy tetszik a római katolikus pap?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a pap meg 52.
Tudom,hogy ez mennyire gázul hangzik, én is borzasztóan szégyellem magam emiatt.
2 éve van itt és kötődöm hozzá. Ez nem vonzalom. Igaz, hogy jóképű, de egyáltalán nem vonzódom hozzá. Mégsem tudom kiverni a fejemből. Régen mindent mentettem,hogy foglalkozzon velem. Teljesen kifordultam önmagamból. És az a legborzasztóbb, hogy úgy érzem érte járok misére.
Ez mitől lehet?
Köszönöm aki elolvassa és ír valami tanácsot, mert már nem bírom épésszel...
2022. ápr. 17. 19:46
11/12 anonim válasza:
Mindig vonzó, ami tiltva van. Már Évába is belekódolta valaki vagy valami, csak leszakította azt az almát. De úgy látszik benne van minden nőben az ősanyai "csakazértis az kell" ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!