A kereszténység "sírján" ma már közvetlenül dolgoznak?
A kreacionisták nyugaton /stb/ bírósági pereket indítanak, hogy a teremtést betegyék az állami iskolákba. Brüsszelnek már erre van hivatalos válasza, úgy hogy készül a jogi fellépés ez ellen. /A linkje a neten van./ És Isten nem védi meg a kereszténységet, mert ez vonatkozik rájuk 99,9%-ban: - Máté 15:7 Képmutatók, igazán prófétált felőletek Ésaiás, mondván: Máté 15:8 Ez a nép szájával közelget hozzám, és ajkával tisztel engemet; szíve pedig távol van tőlem. Máté 15:9 Pedig hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, amelyek embereknek parancsolatai. -
Lásd legfőképpen a szentháromság görög filozófiáját, amit ők határoznak meg Istenről, őt meg szóhoz sem engedik jutni. Nem véletlenül nincs a Bibliában ez az antikrisztusi tan.
A kereszténység sírja?
Tán meghaltam volna, hogy sírom legyen vagy a síromat ássátok? Hát nem tudjátok hitetlenek, hogy legyőztem a halált?
Azt pedig, mint a Mestert: A föld kiveti magából, a halál nem fog rajta.
Elpusztíthatatlan királyság ez, melynek nem a Pápa a királya, hanem csupán szolgálója a papokkal együtt. Nem értitek, hiszen nem keresitek értelmét.
Ezt a szellemet pedig nem lehet palackba zárni, sem elrejteni, sem pedig megváltoztatni. A bárányok mindig meghallják pásztoruk hívó szavát és megismerik őt. Ahhoz, hogy a kereszténységet sírba tedd, időgépet kell építened és visszautazni Krisztus feldámadásának napját kivizsgálni.
De vigyázz hitetlen, mert ha megteszed, hinni fogsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!