Mi a véleményetek arról, hogy az Orosz Ortodox Egyház feje, Kirill Pátriárka teljes mellszélességgel támogatja Ukrajna invázióját?
Ti most ketten pontosan azt teszitek amit az oroszok és ukránok tesznek egymással. Hűek vagytok a vallásotokhoz 😢 egy valláson belül "ölitek" egymást, mint a szomszédotokban. Na ezért fog ennek a világrendnek véget vetni Krisztus hamarosan. 😢 Fájó látni két embert így marni egymást.
Miért nem tudjátok legalább ezt figyelembe venni a beszélgetésetekben is?: "És ahogy akarjátok, hogy az emberek veletek bánjanak, ugyanúgy bánjatok ti is velük." Lukács 6:31
21.: Nagyon szívesen vitázok bárkivel, sosem zavart, ha valaki valamit másként gondolt, mint én. Anjucta azonban más... A GYK egyik leggonoszabb embere, semmi keresztény nincs benne, ha most látnám először azt hinném, hogy csak egy troll, de nem, ő sajnos tényleg közveszélyes. Mea culpa nem pszichopata, annyira nem okos, de bőven szociopata. Az örökbefogadóiról is undorítóan nyilatkozott, mások potenciális elítélésén jár az esze, imádná, ha élet-halál ura lehetne, és ő hánytorgatja fel a katolikusok szexuális bűncselekményeit, ő, aki nők megerőszakolásával majd az áldozatok büntetésével egyetért, meg itt élvezkedik a háborúra hosszasan és nyilvánosan. Ilyen "ember" ez az anjucta.
Jah és: SOSEM támadtam volna be a családi státuszával, de amekkora szociopata, tényleg jól járt a vér szerinti anyja, hogy elmenekült messzire. Erre a mértékű gonoszságra nincs kifogás egyszerűen. Próbáltak rá sokan hatni szépen, érvekkel, de ez a lény egyszerűen a gyűlöletből él, az eteti egyedül. Sajnálok mindenkit, aki a való életben a környezetében él, viccen kívül zárt osztályon lenne a helye. Lehet mondani, hogy szegény nem túl okos. Igaz, de ezt a gonoszságot az én gyomrom már nem veszi be, és ahogy elnézem, az övét már senki sem. Okkal olyan rossz a híre, amennyire.
"Ti most ketten pontosan azt teszitek amit az oroszok és ukránok tesznek egymással. Hűek vagytok a vallásotokhoz"
Hűek a vallásukhoz? Miért? Talán azt gondolod, hogy a vallásuk miatt vitatkoznak? Szerintem azért vitatkoznak, mert egyik egy pszichopata a másik pedig kicsit túlreagálja és helytelen stílusban akarja helyre tenni. De ennek mi a fene köze van a vallásukhoz? Ha az ördögtorony követője keveredik vitába, akkor ő is hű a vallásához? Mert már láttam jehovást is hasonló hevességgel beszélni. Hű volt vallásához ő is?
A véleményem Kirillről nyílván lesújtó, de az az érdekes, hogy még az orosz papok között is akadt párszáz bátor, akik aláírással tiltakoztak a békéért.
Amúgy az ortodox egyház számára komoly presztízsveszteség, hogy így interpretálja azet a háborút... akár 50 millió hívet is elveszthet így, egycsapásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!