Ramadán kor lehet gyógyfürdőbe menni egy muszlimnak?
Figyelt kérdés
Ha véletlenül szájába jut pára, az nem bűn?2022. ápr. 10. 13:12
1/9 anonim válasza:
Hát ha te a szádba jutó párával csökkenteni tudod a szomjúságodat, akkor megtapsollak! :D
2/9 anonim válasza:
Ha már valaki lemondással bűnteti magát a másik támogatása helyett, akkor legalább rendesen csinálja.
3/9 A kérdező kommentje:
#2, hogy érted?
Félreértéseket elkerülni, én nem muszlim vagyok, februárban érkezett muszlim csoporttársamat aki böjtöl, illetlenség-e elhívni egy pesti fürdőbe?
2022. ápr. 10. 13:58
4/9 anonim válasza:
Neked nem kell tudnod, ezért nem illetlenség. Legfeljebb megmondja, hogy nem jön vagy nem jöhet. Olyannal ne barátkozzál, aki ezért neked esne.
5/9 A kérdező kommentje:
Még nem hívtam, de szerintem nem esne nekem
2022. ápr. 10. 14:17
6/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, tetszenének neki, főleg a Rudas tetőmedencéje...
2022. ápr. 10. 14:17
7/9 anonim válasza:
#2: Csillagfürt: Ramadankor illik még a szokàsosnàl is többet jótékonykodni !
8/9 anonim válasza:
szerintem vidd el egy sztiptízbárba.
9/9 anonim válasza:
ha én nem ihatnék vizet (ha tényleg tilos lenne nekem) Egész Nap, akkor én legalábbis nem mennék fürdőbe, mert nem csak bármikor máskor és bárhol máshol vagyok hajlamos izzadni, de még az engem körülvevő meleg víz is rendesen felhevítene belül is, tehát ott is szomjasabb lennék mint ha otthon maradnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!