Minden angyal gender semleges?
Mint szellemi lények nemtelenek, de bármilyen emberi testet fel tudnak ölteni. Hiszen Noé ideje előtt földi asszonyokat nemzettek nekik utódokat.
Csak az én gondolatom, hogy ugyan az az angyal fel tud venni férfi és női alakot egyaránt. Pl Énok könyvében Shemjaza az egyik bukott angyal aki feleséget vett magának férfi testben. Érdekes módon felbukkant a 20. Században egy Semjase nevű földönkívüli lény a plejádokről, ő viszont női testben. Nekem meggyőződésem hogy ugyan az a lény.
Vagy az ellenkezője: Ashtarta
ég királynője, Baal felesége női "istenség" illetve Astharot akit férfi demonként ismernek aki 20. században férfi Asthar kapitánnyal azonos.
Megkérdezem tőlük.
Azt mondják igen, nincsen nemük.
Nekik valami más van, ami hasonlít ahhoz, ami a fizikai lényeknél a nemiség, de ezt már régen is néztem, kérdeztem tőlük, de nem értem a választ.
A lényeg, hogy gendersemlegesek, szóval nincs maszkulin és feminin energia alapú különböztetés sem.
Nem értem, mi az, hogy típustól függ. Az őrangyalokra gondolsz nem? Az 1 típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!