Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus kárhoztatni jött emberek...

Jézus kárhoztatni jött embereket vagy udvoziteni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

És ha valaki hallja az én beszédeimet és nem hisz, én nem kárhoztatom azt: mert nem azért jöttem, hogy kárhoztassam a világot, hanem hogy megtartsam a világot.

48

Aki megvet engem és nem veszi be az én beszédeimet, van annak, aki őt kárhoztassa: a beszéd, amelyet szólottam, az kárhoztatja azt az utolsó napon.

49

Mert én nem magamtól szóltam; hanem az Atya, aki küldött engem, ő parancsolta nékem, hogy mit mondjak és mit beszéljek.

50

És tudom, hogy az ő parancsolata örök élet. Amiket azért én beszélek, úgy beszélem, amint az Atya mondotta vala nékem.

2022. márc. 31. 16:41
 2/12 A kérdező kommentje:

"Aki megvet engem és nem veszi be az én beszédeimet, van annak, aki őt kárhoztassa: a beszéd, amelyet szólottam, az kárhoztatja azt az utolsó napon."

Mivan aki fogyatekos es nem tudja bevenni elkarhozik?

2022. márc. 31. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Isten törvénye a lelkiismeretünkbe is be van írva. Nincs olyan, hogy nem hallottam.
2022. márc. 31. 16:51
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 tízparancsolat?
2022. márc. 31. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

"Isten törvénye a lelkiismeretünkbe is be van írva."

Tekintsünk el attól hogy ez mennyire téves.

De mi van akkor azokkal akiknek nincs lelkiismeretük?

2022. márc. 31. 16:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Furcsa ovodas koromban nem hallottam hanem jatszotam

2022. márc. 31. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:

"Mivan aki fogyatekos es nem tudja bevenni elkarhozik?"

Bűnt tudva és akarva lehet elkövetni. Aki fogyatékos, az nincs udatában annak, hogy bűnt cselekszik, így nem minősül bűnösnek.

2022. márc. 31. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:

7.

Ez így nem igazságtalan? Hogy ők születésüktől kezdve meg vannak fosztva a bűn lehetőségétől?

2022. márc. 31. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as és a madarak nem igazságtalanul, boldogan röpködnek, énekelnek és ők is meg vannak fosztva a bűn lehetőségétől?
2022. márc. 31. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Miert lennenek a madarak megfosztva a bun lehetosegetol? A ragadozo madarak pl. nap mint nap gyilkolnak, a szarka lop, a kakukk onkenyesen lakast foglal mikozben megoli az eredeti lako utodait...
2022. márc. 31. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!