Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Jehova tanúk elleni perről?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 18. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Nincs benne semmi meglepő, nem véletlenül nyilvánították hivatalosan is destruktív szektának őket. Pont ezen dolgaik miatt.
2022. márc. 18. 15:26
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Majd alakulnak ők is, majd úgy csinálják, hogy "hivatalosan" nem lesz kiközösítés, és kész, probléma megoldva.
2022. márc. 18. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Jogos. De hiába minden ítélet, ha a bigott szektatagoknak fontosabb a gyülekezet, mint a saját családtagjai-
2022. márc. 18. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Az a gond, hogy Németh Sanyiék is ezt csinálják.
2022. márc. 18. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Csak olaj a tűzre. Ettől még inkább azt fogják gondolni, hogy az igazság miatt üldözik őket. Egy másik dolog, hogy mit akarnak ezzel elérni? Kötelezzék őket, hogy álljanak szóba az egyházukat elhagyó családtagokkal? Hogy akarják ezt szabályozni?
2022. márc. 18. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Máté 10

Jézus követése.

34Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. 35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. 36Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége. 37Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám.

2022. márc. 18. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
@6 ez a keresztény vallás? 😀 Elég beteg...
2022. márc. 18. 21:36
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

Máté 5

Jézus követése.

Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket. Hogy legyetek a ti mennyei Atyátoknak fiai, a ki felhozza az ő napját mind a gonoszokra, mind a jókra, és esőt ád mind az igazaknak, mind a hamisaknak.

2022. márc. 18. 23:01
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

A holland parlamenti képviselők többsége vizsgálatot indítana ... Mi a véleményetek erről a Jehova tanúk elleni perről?

Nem tudsz különbséget tenni az indítana meg egy létező per között? Amivel a tényt megtoldottad, az benned az, ami távol áll Kisztus szellemétől.

2022. márc. 19. 10:11
 10/13 A kérdező kommentje:

@9

Ne okoskodj, a rendőrségi feljelentésből mindenképp per lesz, a parlamenti vizsgálat csak plusz adalék.

2022. márc. 19. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!