Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen kompenzációt fognak...

Milyen kompenzációt fognak kapni a szegények/betegek/áldozatok a mennyben? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát olyanokra gondolok, akik háborús környezetbe születtek, éheznek, emberrablás áldozatai, kínzást átélők, ártatlanul börtönben lévők, kilakoltatott és utcára került, gyógyíthatatlan betegségben/fogyatékosságban lévők és egyéb negatív élettapasztalatokkal élő emberek.

Erre igazán kíváncsi vagyok. Például egy egész életében autista vagy egyéb szellemi betegségben élők ugyan milyen kompenzációt kaphatnak, hisz ők meg sem tudták tapasztalni a világot, hisz értelem híján nem értették a körülöttük levő világot...

2022. márc. 13. 19:12
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
83%
Lehet hogy nekik már ez a kompenzáció.
2022. márc. 14. 11:44
 12/32 anonim ***** válasza:
83%

11.

Már mint a földi élet?

Csekély kompenzáció pár boldog év itt az örökkévalóságig tartó pluszhoz képest.

2022. márc. 14. 11:51
 13/32 anonim válasza:
Az előző életükért.
2022. márc. 14. 12:57
 14/32 anonim ***** válasza:
89%

A mennyben örökkévalóság van.

Ha ott bárki kompenzációt kapna, az is örökké tartana.

Az meg igazságtalanság mindenki mással szemben, aki nem kapja meg.

2022. márc. 14. 13:50
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a kérdésed a tékozló fiú esete. Olvasd el, nagy vonalakban a tékozló fiú prostizott, részegeskedett, bűnözött, minden jót megélt és amikor elfogyott a pénze hazament az apjához és jobban örült neki, mint annak a fiának, aki mellette volt és segített apjának, de ő nem k*rvázott, hanem robotolt. Tömören azt mondta az apa, hogy le van kakilva ki mit tett, ha megtér, akkor azt kapja mint többi.
2022. márc. 14. 21:38
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

15: Szerintem ez nem jó példa. Szélsőséges eset, nem muszáj a rögös utat választani, prostizni, részegeskedni, bűnözni stb...

Mert ettől nem lesz jobb ember valaki, csak a saját útját nehezíti meg.

2022. márc. 14. 21:41
 17/32 anonim ***** válasza:
23%
16-os úgy mondjuk, kiélte magát. A végén megtér, akkor no problémó.
2022. márc. 14. 21:47
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
17: Igen, meg van a megtérés lehetősége számára természetesen. De ostoba ember az, aki szándékosan a rögös utat választja és hajtűkanyarokat tesz. Persze ettől függetlenül becsülendő az, ha meg akar térni.
2022. márc. 14. 21:49
 19/32 anonim ***** válasza:
34%
18-as bevallom neked nagyon jó volt, amikor végigprostiztam 8 évet. Most megtértem, de azért jó visszagondolni a szép időkre azokra a változatos p*nákra.
2022. márc. 14. 21:54
 20/32 A kérdező kommentje:

10-es: de a gazdag is kapna valamit, ha már a mennybe került.

De HOL VANNAK már a biblia szakértők, hogy megmagyarázzák nekem, hogy a következő fajta emberek hogy kapnának egyáltalán kompenzációt: szellemi fogyatékosok - ők nem értették a világot, csak éltek benne, vakok - ők nem láttak semmit, és a mennyben sem látják majd miről maradtak le, vagy éppen olyan ember, aki kisgyerekként halt meg. Ezeket hogy tudja kompenzálni egy igazságos isten?

2022. márc. 14. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!