2/13 A kérdező kommentje:
Hogy azt kérdezem e hogy "ki olvasta az egész bibliát" vagy hogy " ki olvasta ki a bibliát", teljesen mindegy. De igen.
2022. márc. 13. 09:46
3/13 anonim válasza:
Elejétől a végig, egyhuzamban? TEhát úgy mint egy bármilyen más könyvet, hogy neki ülsz az első oldalon és az utolsóig végig olvasod így gondoltad?
4/13 anonim válasza:
🚫 Anyám állítólag 6-szor (már mint az utolsó információim szerint).
🚫 Hogy azóta többször-e - azt nem tudom.
6/13 A kérdező kommentje:
Nr 3, nyilván nem 😃 az lehetetlen. Nekem közel 1 évembe telt
2022. márc. 13. 11:07
7/13 anonim válasza:
6: A 3. vagyok, én kb. a 3/4-éig jutottam. Onnan elvesztettem a fonalat. Az Ó szövetség még úgy ahogy ment, de az Új szövettség vége felé már nagyon kusza volt. Nekem ez kb. 1 év volt szintén. De a vége nincs meg.
8/13 A kérdező kommentje:
Nr3, érdekes, én az ószövetséggel küzdöttem 🥴 Jób, Ézsaiás, Jeremiás. Az Újszövetség sokkal érthetőbb volt számomra
2022. márc. 13. 11:19
9/13 anonim válasza:
Én majdnem az egészet, még folyamatban van, az Újszövetség kipipálva, az Ószövetségnek van meg a nagy része.
Nem sorrendbe olvasom, meg néha van, hogy újra olvasok egy adott könyvet (Ez azért is van, mert Károli fordításba kezdtem el olvasni, és az olyan régi, hogy számomra érthetetlen.)
De biztos lesz olyan is, amit kihagyok, pl az énekek énekébe (Valószínűleg csak ezt hagyom ki.) belekezdtem, de az inkább szerelmesvers, és szerintem nem segíti elő a hitben való növekedést.
10/13 anonim válasza:
Én olvastam már többször is elejétől a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!