Én így járhatok a templomba?
Hiszek Istenben. Követni szeretném a Bibliát,és imádom(/ni akarom) a teremtőt illetve Jézust is a szívembe próbálom fogadni. Körülbelül egy éve lehet annak,hogy rájöttem: Isten létezik és szeret.
Ennek ellenére a hitem eléggé instabil,sokszor otthagytam Istent,de mindig visszataláltam hozzá. Most megint az instabil válság-időszakban vagyok. Rájöttem,hogy meg kell térnem,de most úgy igazán. Nemrég,talán tíz perce felvetettem magamban,hogy Isten házában fogok imádkozni ezért.
Igen,nem voltam templomban a felvilágosodásom óta,maximum turisztikai célból. Na itt van elásva a kutya! Nem vagyok megkeresztelve,sőt papíron nincs vallásom. (Nem is akarom hogy legyen,ugyanis a két főirányzat közül amiket ismerek,és az azon belüli fő ágak közül egyik sem fedi át teljesen az én hitemet. Pl. a szabad akaratban hiszek,de azt gondolom hogy a házasság felbontható ember által. Az első ellent mond a protestantizmusnak,a második a katolicizmusnak. A másik,hogy nem vagyok 18 éves,és a családom nem igazán valláspárti.)
Szóval:
-Papíron nem vagyok Keresztény.
-Nem vagyok felnőtt. (Ált isk. felső tagozat)
-A korom miatt is félek,hogyha bemegyek akkor az idősebb korosztály le fog nézni hogy ilyen fiatal vagyok (konkrétan gyerek)
Bemehetek így a templomba? Nem zavar majd ki a pap sem,ha megtudja hogy papíron nem vagyok vallásos?
(Elnézést kérek hogy ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést,de reménykedem hogy itt nem túl sok vallásellenes fut bele a kérdésembe)
"-Nem vagyok felnőtt. (Ált isk. felső tagozat)"
Nem regisztrálhatsz kezdjük ott.
Templomba pedig bárki bemehet. (főleg ha tud)
Ott is eltudják neked mondani hogy a hazugság bűn és vagy a kérdésed a kamu vagy pedig a korod volt az a regisztrációnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!