Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallás tiltja a borotva...

Melyik vallás tiltja a borotva használatát a nőknél?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársnőm elég igénytelenül néz ki, és megkértem, hogy az étvágyam megőrzése érdekében kiirthatná a kutyáját. De tök higgadtan azt válaszolta, hogy a vallása miatt nem teheti meg. Ez melyik vallás, mert erre még gugli bácsi és wiki néni se tudott választ adni?
2010. szept. 11. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
En a helyeben megkerdeztem volna toled, hogy mi kozod hozza. Mert ugy kb. semmi. Es ne mondd mar, hogy neked pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy a honaljat bamuld eves kozben. Neked hogy esne, ha valaki leigenytelenezne es odaszolna ilyen stilusban? Szerintem ezzel a tiltja a vallasom dologgal nem csak azt akarta mondani, hogy szallj le rola, azert teszi, mert neki igy tetszik, de meg a lapot sem vetted.
2010. szept. 12. 04:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért tesióra után képzelem hogy nézhet ki..:S Fúj..
2010. szept. 12. 11:41
 13/13 anonim válasza:
Nem tudom azon mi az undorito... Szo nincs itt igenytelensegrol
2015. jún. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!