Ez valami társadalom kutatás akar lenni?
Miért nem szavazást írsz ki? Ott ki lehetne jelenteni anélkül is hogy lepontozna az aki másban hisz.
Giselle
Mit mondot neked?
Miért beszélt veled? Mi olyan extra benned hogy veled beszél és másokkal nem?
Jézus hív gyertek én utánam, küzdőkre vár csak győzelem. Isten vég nélkül szeret. Evangélikus énekekben van ilyen szöveg és közben folytak a könnyeim, tisztára mosta a szívemet.
Elhívott még a teremtés előtt, csak én bennem most tudasította. A feladat: a hitben hajótörést szenvedett hívőkért imádkozni, segíteni Nekik.
Különben semmi extra nincs bennem, max. az, hogy Jézus élete van bennem. Tudom Hozzá tartozom. Tűzfal körülöttem ez a Mennyei kegyelem.
Akik ismerik, szeretik, követik Őt azokohoz is beszél. Nem csak hozzám. Van fent YouTube-n a Megtérők imája. Bizonyságokkal is tele van. Kit, hogyan szólított meg. Caramel, Mező Misi, Malek Andi, Oláh Gergő is élvezi ezt a krisztusi szeretet, hogy ismert embereket említsek.
Remélem Téged is megszólít, keresed Őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!