Úgyis lehet valaki keresztény hívő, hogy Baphomet tetoválás fedi az illető bőrét?
És mondjuk az adott személy meg akar térni, de csináltatott ilyen tetoválást, mert jó ötletnek tartotta.
Okoskodók kíméljenek, csakis értelmes válaszokat várok! Köszönöm.
Miért ne lehetne? Lehet, hogy csak meg tetszett neki az ábra, de egyébként azt sem tudja, hogy kicsoda, vagy egy időben érdekelte, a tetkó a része maradt, csak az érdeklődése változott.
Egyik barátnőmnek a bokáján elvileg az angyal szó van kínai karakterekkel, de mivel egy haverja csinálta, amikor tanulta a szakmát, bármi lehet.
Lehet keresztény, de én a helyében leszedetném.
Én hiszek a szellemi erőkben és szerintem megfogja nehezíteni a dolgát, hogy nem szabadul meg attól a tetoválástól. Finoman fogalmazva, nem lesz neki hasznos, hogy az Ellenség szimbólumát hordja magán.
A megtérése után a legjobb lenne a tetoválást eltávolítattnia, hogy kifejezze ettől teljesen elhatárolódik és nincs visszaút, Ő már Jézushoz tartozik. A könyvektől, nyakláncoktól is megkéne szabadulnia, amik az okultizmushoz kötik vagy ebből a korszakából származnak, ha esetleg van ilyenje. Általában ezt szokták csinálni. (Volt sátánisták is tértek már meg.) Bárkiből lehet keresztény, ha megbánja bűneit, felhagy a régi életével és elköteleződik Krisztus követése mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!